Bose Professional - Bose lanserar tre nya produkter med fokus på ljudkvalité och kundnytta

Bose lanserar tre nya produkter med fokus på ljudkvalité och kundnytta

Newsdesk 27/6 13:30

Föreställ dig att ljudet i lokalen kommer från bildskärmen framför dig, men i själva verket är högtalaren monterad i taket. Bose nya infällda högtalarmodell EdgeMax, monteras enkelt in i taket och ljudet sprids jämnt över rummet med färre antal högtalare. EdgeMax finns i två modeller och är lämpliga för montering nära en vägg eller i ett hörn. Med sin PhaseGuide® teknologi som har en s.k assymetrisk vertikal spridning av ljudet, tack vare sin unika spridning behövs inga centerhögtalare. En EdgeMax högtalare täcker med lätthet samma yta som 4 konventionella högtalare.

"De nya högtalarna i EdgeMax i taket skapar verkligen en ny högtalarkategori?, säger Alan B. Shirley, Product Line Manager Bose Professional. "Kombinera överlägsen täckning som är typiska för större väggmonterade högtalare med den visuellt tilltalande estetiken hos infällda högtalare - som föredras av de flesta arkitekter, inredare och systemintegratörer - EdgeMax högtalare kan ge överlägsen ljudkvalitet och täckning samtidigt som färre antal högtalare behövs, jämfört med konventionella modeller. "

Med sin 75 -gradiga assymetriska vertikala spridning passar modellen bra i takhöjd från 2,5 meter till max 6 meter. Högtalaren är lätt att montera, vilket sparar tid för installatören. Grillen är magnetisk, klickas enkelt på och man tar lätt av den om man ska ändra tapsättningar eller montera kabel. Kommer att finnas tillgänglig under hösten 2017.

Bose Panaray® MSA12X

En högtalare som är styrbar och utformad för användning i kyrkor, auditorier, muséer, konferenslokaler, teatrar m.m. MSA12X innehåller 12 interna effektförstärkare (50 watt per kanal, totalt 600 watt nominell effekt) och inbyggd DSP för digital styrning. Med Articulated Array™ konfiguration får man en täckning upp till 160 grader horisontellt. MSA12X har både Dante™ -nätverksanslutning och analog ingång på linjenivå.

Det smala, lågprofilerade eleganta höljet smälter in med den visuella estetiken. Ett väggfäste ger upp till 90 graders vridning bort från ytor. Design, inställning och kontroll av ljudets spridning tillhandahålls av Bose Professional Modeler® och ControlSpace®-programvaran. MSA12X finns i svart eller vit finish och är målbar. Kommer att finnas tillgänglig under hösten 2017.

Bose MB210

Den kompakta bashögtalaren Bose MB210, avsedd för bakgrund och förgrundsmusik. Den har två 10-tums ?high-excursion woofers?, som härrör från den prisbelönta Bose Professional F1 bärbara bashögtalaren.

MB210 är optimerad för fasta installationer och även utrustad för att komplettera Bose Professional FreeSpace®, Panaray® och RoomMatch® Utility högtalarmodeller. Kommer att finnas tillgänglig under 2017 sista kvartal.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status