Bridgestone Sweden AB - Bridgestone är tillbaka i backen med Audi FIS Ski World Cup.

Bridgestone är tillbaka i backen med Audi FIS Ski World Cup.

Newsdesk 11/11 08:02

Bridgestone har förlängt sitt kontrakt med Audi FIS Ski World Cup för den kommande säsongen. Världens största däck- och gummiföretag kommer att sponsra 17 världscuptävlingar i 7 länder i Europa 2016/2017 ? året då världscupen också firar sitt 50-årsjubileum. 

Som sponsoraktivitet har förra årets engagemang slagit våra förväntningar. Det har haft en stor inverkan vad gäller kontakter, genererat medievärde och varumärkets synlighet.

Nästa tävling 12 november
Säsongen inleddes med storslalom i Österrikiska Sölden 22-23 oktober och Bridgestone var på plats. Under kommande 16 tävlingar kommer tusentals åskådare och miljontals tv-tittare runtom i Europa kunna se Bridgestones namn på starttorn, portar, tävlingsdräkter, paneler och vid målgång. Jake Rønsholt, VD, Consumer Business Unit, Bridgestone Europe berättar:

?De senaste säsongerna har vi konstaterat att partnerskapet är perfekt för oss. Audi FIS Ski World Cup är en stor händelse som matchar Bridgestones premium-vinterdäck. Bilförare står inför samma utmaningar som alpina skidåkare: de behöver bästa möjliga kontroll, grepp och säkerhet.?

Världscupen kommer till Stockholm!
Den 31 januari riktas världens blickar mot Hammarbybacken då de bästa damerna och herrarna gör upp om viktiga världscup-poäng i parallellslalom.

Budskap om säkerhet
Sponsringen av Audi FIS World Cup representerar vinterdelen av Bridgestones säkerhetskampanj i Europa. En kampanj som betonar däckets viktiga roll som ?den enda delen av bilens säkerhetssystem som faktiskt berör vägen?.

Dags att byta till vinterdäck!
Inledningen av världscup-säsongen innebär att det också är dags att byta till vinterdäck. Fler och fler bilister ute i Europa är nu medvetna om att vinterdäck ger mycket bättre bromsförmåga, hantering och säkerhet i alla olika typer av vinterförhållanden. Tester visar dessutom att sommardäck kan innebära en dubbelt så lång bromssträcka på snö och is jämfört med vinterdäck. 

Se skillnaden mellan sommar- och vinterdäck

Tävlingskalender för Audi FIS Alpine Ski World Cup


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status