Bridgestone Sweden AB - Bridgestone Noranza 001 är bästa däcket på is enligt Test World

Bridgestone Noranza 001 är bästa däcket på is enligt Test World

Newsdesk 3/10 06:47

Testvinnaren på is, Noranza, är Bridgestones mest avancerade dubbdäck hittills och har nya generationens dubbar med en unik form för bästa isgrepp.

Enligt Tuulilasi, en av Finlands största biltidningar, är isgreppet särskilt övertygande. Tuulilasi skriver hur lätt det är att uppskatta däckets greppförmåga. Av de testade däcken har Noranza bäst grepp och gör att du kan ge full gas vid acceleration medan en utmärkt bromsförmåga möjliggör en senare inbromsning.

Tekniikan Maalima, (World of Technology) recenserar Noranza med ett utmärkt grepp på is. Ett stort antal dubbar hjälper till vid acceleration och inbromsning. Däckets styrförmåga är fortfarande bra även när man passerat gränsen. 

? Det finns inga kompromisser när det kommer till säkerhet, säger Joachim Nilsson, Consumer Products Manager Sweden. Med ett innovativt däck som Bridgestone Noranza understryker vi hur dedikerade Bridgestone är när det gäller att erbjuda bästa möjliga grepp även i extrema förhållanden och i att förbättra säkerheten på våra svenska vägar.

-Då säkerhet och miljö är två av våra viktigaste ledord är det fantastiskt roligt att vårt nya Noranza inte bara är bäst på is utan också har testets lägsta rullmotstånd, säger Fredrik Adlerstam, Consumer Sales Manager Bridgestone Sweden.

Tabellerna visar de sammanlagda testresultaten publicerade I den finska tidningen Tekniikan Maailma. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status