Bridgestone Sweden AB - Bridgestones däck utvalda för Maseratis första suv

Bridgestones däck utvalda för Maseratis första suv

Newsdesk 21/11 11:31

De första exemplaren av den fyrhjulsdrivna suven började lämna Mirafiori-fabriken nära Turin i maj 2016, utrustade med Bridgestone Dueler H / P Sport däck i storleken 255/60 R18 108W.

Bridgestone har utvecklat Dueler H / P Sport däcken speciellt för dagens högpresterande suvar. Däckets slitbanemönster har Potenzas sportiga däckmönster som förebild och ger föraren en direkt styrrespons, kontroll på våta underlag och den komfort de kan förvänta sig av världens lyxigaste suv-modeller. Däcken kommer att märkas "MGT" för att indikera att Maserati godkänt dem som originalutrustning på sina fordon.

Christophe de Valroger, Vice President Original Equipment, Bridgestone Europe kommenterar: "Bridgestone är stolta att bli utvalda för den eleganta nya Maserati Levante suven. Dueler H / P Sport är konstruerade för att ge den ultimata körupplevelsen och vi tror att förarna till fullo kommer uppskatta detta. "

Kontraktet med Levante är fortsättningen på en historisk relation med Maserati, som började med Bridgestones innovativa utveckling av ett 18" Run Flat Technology (RFT) däck för Maserati Quattroporte V i början av 2000-talet.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status