Briefcave AB - Briefcave AB inleder nytt samarbete med TROSS Sverige AB och flyttar in i Atollen centralt i Jönköping

Briefcave AB inleder nytt samarbete med TROSS Sverige AB och flyttar in i Atollen centralt i Jönköping

Newsdesk 10/2 16:59

Emil-Svensson-Emil-Tragardh-Briefcave-TrossEmil Svensson (Briefcave AB) och Emil Trägårdh (TROSS Sverige AB)

Lokalen utgör totalt sett över 300 kvm fördelat på två våningar och innebär att TROSS Sverige AB en tidigare etablerad reklam- & kommunikationsbyrå som hyrt lokalen sedan maj 2015, blir nya grannar och tillika samarbetspartners. Samma TROSS som nyligen tecknade ett avtal med SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) till ett uppskattat värde om 250 miljoner kronor och har sedan dess breddat verksamheten i Jönköping och Sverige.

? Emil Trägårdh (VD på TROSS) och jag är bekanta sedan tidigare genom bandyn i Nässjö där vi vuxit upp och varit lagkamrater genom åren, det i kombination med gemensamma målsättningar ledde till att vi inledde diskussioner om ett potentiellt samarbete med kompletterande karaktär under hösten, säger Emil Svensson, VD på Briefcave AB.

Tillsammans representerar företagen över 30 medarbetare, både anställda och konsulter, med spetskompetens inom bland annat design, webbutveckling, reklam och kommunikation till marknadsföring och strategi.

? Företagen kompletterar varandra bra, Briefcave är kanske den raka motsatsen till TROSS vad gäller huvudsakliga fokus och vice versa trots att vi verkar inom samma bransch, tillsammans får vi däremot ett unikt erbjudande och helt andra muskler till att kunna axla mer omfattande projekt i större utsträckning, fortsätter Emil Svensson.

? Det här är ett steg helt i linje med våra verksamhetsmål på längre sikt, även om flera av våra medarbetare fortsatt kommer sitta ute i landet innebär det här att vi kommer kunna arbeta närmare våra kunder på ett helt annat sätt. Inflyttningen inleddes redan förra veckan och nu väntar bara möjligheter, avslutar Emil på Briefcave.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status