Bubs Godis - BUBS Godis fortsätter att växa!

BUBS Godis fortsätter att växa!

Newsdesk 7/11 09:07

BUBS Godis AB i Jönköping ökar sina marknadsandelar och växer! 

Svenska konsumenter älskar godis från BUBS och för att kunna möta en ökad efterfrågan inför man nu ytterligare skift i produktionen. Det innebär samtidigt att man kommer att utöka sin personalstyrka.

Produktionsökning
Marknaden vill ha mer godsaker från BUBS Godis, detta innebär att man kommer att investera i utökad personalstyrka och vid årsskiftet gå från dagens upplägg med 3-skift till att växla upp i 4-skift.

? Vi fortsätter att växa och måste nu öka vår produktion ytterligare i godisfabriken, berättar Henrik Elfwing, VD för BUBS Godis. I samband med detta kommer vi också att anställa sju nya medarbetare och rekryteringen inleds i november. Det känns fantastiskt roligt att få in nya medarbetare som får vara med på vår fortsatta framgångsresa.

?Godare? godis, även utanför Sverige
En av de bidragande anledningarna till den ökade efterfrågan är att ett samarbete med Fairtrade har inletts där nu sockret i de konsumentförpackade artiklarna är Fairtrade-märkt.

? Vi arbetar ständigt med frågor inom hållbar utveckling där Fairtrade passar väl in, självklart utan att göra avkall på smaken, säger Henrik Elfwing. Ett godare godis på flera sätt skulle man kunna säga.

Dessutom har BUBS under året gjort om sina recept på samtliga skumprodukter där man ersatt gelatin med potatisprotein.

? Syftet var främst att få fram en textur som vi tycker är bättre, säger Henrik vidare. Ytterligare positiva effekter är att vi nu når en lite bredare målgrupp då vi inte längre har kvar några animaliska tillsatser i vårt skumgodis.

? Vi kan också glädjande se att konceptet ?sälja godis i lösvikt? växer i andra länder, berättar Henrik. Detta har inneburit att vår exportförsäljning ökat de senaste åren, en tillväxt som vi har ambitioner att fortsätta förvalta och förädla.

Fler innovationer på gång
BUBS Godis har ett högt innovationstempo vilket är viktigt för att kunna påverka och driva konfektyrkategorin. Under året har en helt ny produktlinje nått den svenska dagligvarumarknaden i form av svenskproducerat premiumlakrits under namnet BUBS De Luxe. En satsning som är en av fler kommande.

? Vi tror mycket på vår mjuka goda lakrits som finns både i salt och sött, säger Henrik Elfwing. De smaktester vi gjort stärker att vår produkt håller högsta klass, både i smak och konsistens. Under nästa år kommer det också fler innovationer lovar Henrik, men kan inte berätta mer än så i nuläget.

Godis och lakrits från BUBS marknadsförs bland annat på svensk dagligvarumarknad och i servicehandeln.

Mer information:
Henrik Elfwing
VD / Managing Director, BUBS Godis AB
0706?42 88 84 |

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status