Bubs Godis - BUBS Godis lanserar ny sajt

BUBS Godis lanserar ny sajt

Newsdesk 29/6 14:58

Det har hänt mycket med BUBS Godis som företag sedan den förra sajten lanserades. De senaste åren har BUBS Godis haft en otrolig utveckling och är idag en aktör att räkna med i godisbranschen. Produkterna finns numera i butiker över hela Sverige i allt från stora butikskedjor i dagligvaruhandeln till mindre butiker i servicehandeln. BUBS Godis har samtidigt ökat sitt fokus på förpackat, gelatinfritt och Fairtrade-certifierat godis.


? Nya marknader och bredare, mer krävande kundgrupper ställer förstås högre krav på hur produkterna paketeras, oavsett om det gäller fysiska förpackningar eller i den digitala världen. Våra produkter ska alltid ta för sig i smak och form, men också i hur de kommuniceras. Den nya sajten återspeglar varumärkets styrkor och våra produkter på ett bra sätt tycker jag. Framförallt tycker jag att man som besökare får en bra överblick av sortimentet och blir godissugen på samma gång, säger Henrik Elfwing, VD och marknadschef på BUBS Godis. 

Ny funktionalitet, nya innovationer

På den nya sajten kan användaren bl a filtrera i BUBS sortiment och välja mellan t ex sött, surt, salt, skum, gelé, gelatinfritt och Fairtrade. Varje godisbit har även en smakskala som gör det enklare att förstå hur godisbiten smakar. Framöver kommer det att hända många spännande saker på webben och plattformen kommer att byggas på med ny funktionalitet allteftersom för att göra bubs.se till en unik godisupplevelse. Själva upplevelsen är väsentlig då BUBS Godis kommer att presentera flertalet innovationer inom kort.

Sajten finns på www.bubs.se

MER INFORMATION
Henrik Elfwing
VD/Marknadschef
0706-42 88 84
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status