CINE arkitektur - Built-news, AWARD, ?The Female Designer of the Year 2015 ? Global?

Built-news, AWARD, ?The Female Designer of the Year 2015 ? Global?

Newsdesk 7/12 08:02

CINEARCHITECTURE har sin bas i Stockholms skärgård. Det är ett internationellt arkitektkontor som arbetar multidiciplinärt där konst, böcker är alltid en del av den arkitektoniska utformningen och byggandet.

Agneta Kickan Eriksson Hilden, grundare, har utställningar med sin konst i New York London, Lissabon och är flertalet prisbelönt för sin konst internationellt

Hon säger själv om sin konststudie LA Modulor:

?Jag fortsätter min konststudie, LA Modulor, genom att utforska inte bara mått, grammatik i arkitekturen uttryckt av en kvinna utan också själsliga uttryck som skugga, känslor och bakgrund.

Jag har arbetat med denna konststudie sedan jag bodde i Paris på mitten av åttiotalet och studerade på Svenska Institutet,leCentre Culturel suédoisi de nu renoverade Marais kvarteren.

Studien är inspirerad av den franske arkitekten Le Corbusiers ( 1887 -1965 ) studie LE Modulor, om alltings mått i arkitekturen från en manlig utgångspunkt.

Att föra samhället framåt är en önskan och en nödvändighet.?

Hon har publicerat flertalet uppmärksammade böcker som, "VILLA SPIES", det runda huset på Torö som Simon Spies lät bygga och "Bengt Edman, kompletta verk" om den svenska brutalisten m fl.

Kontoret representerar många innovativa idéer, projekt under 20 års tid. Med denna internationella utmärkelse från engelskaTidskriften Built-news AWARD, ?The female designer of the Year 2015 ? Global " har kreativitet från en kvinnlig synvinkel uppmärksammats

Kreativt tänkande, att utforska världen,nyfikenhet vad som ligger bakom ytan och även en känslighet med lika stark kraft.

CINEARCHITECTURE har genom åren haft många nöjda kunde i stora och små projekt. Erfarna kompetenser samarbetar och ger förtroenden. Att hålla tid och budget är självklart och starkt engagemang i varje kund som ger innovativa resultat. Kontoret startar hela tiden nya partnerskap för att skapa en tryggare värld för människor i olika länder, ett bra liv och vacker och god arkitektur att omge sig med.

www.cinearchitecture.blogspot.com

www.filepublishing.blogspot.com


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status