Canon - Canon Business Center Kristianstad/Växjö utvidgar sitt område till Kalmar och Karlskrona genom förvärv av Staples Connects verksamhet inom kontorsmaskiner

Canon Business Center Kristianstad/Växjö utvidgar sitt område till Kalmar och Karlskrona genom förvärv av Staples Connects verksamhet inom kontorsmaskiner

Newsdesk 13/3 07:00

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument och information att göra. Till vår hjälp har vi utvecklat en egen lära kallad Dokumentismen. Den handlar om hur du jobbar smartare för att få en smidigare vardag. Och den tar hänsyn till hur vi som människor beter oss.

Under de senaste åren har Canon Business Center utvecklats med allt mer mjukvarutjänster och helhetslösningar för våra kunder.

Bengt Wallgren som är huvudägare och franchisetagare I Kristianstad och Växjö säger ?Efter att i många år haft en framgångsrik etablering i området av Kristianstad och Växjö är det nu mycket glädjande att vi slutit avtal om förvärv av Staples Connects kontorsmaskinsverksamhet i Kalmar och Karlskrona.?

?Avtalet innebär att de 6 personer som arbetade inom verksamheten hos Staples Connect i fortsättningen arbetar hos oss. Vi tar också över alla befintliga kundavtal? fortsätter Bengt Wallgren, övertagande gäller inte Staples övriga verksamhet på orterna såsom butik och försäljning av förbrukningsmaterial.

Verksamheten kommer, tills vidare, drivas inom de befintliga lokalerna i Kalmar och Karlskrona. Lokalen i Kalmar delas med Staples som även fortsättningsvis driver sin kontorsmaterialverksamhet på denna ort.

?Det här förvärvet är en viktig pusselbit i vår tillväxtstrategi och vi ser fram emot att, med utökade resurser och med fortsatt hög servicenivå, förvalta det förtroende vi, och Staples/Connect, har hos våra kunder? säger VD Ingela Abrahamsson.

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Idag finns det 28 center i landet. En stor del av dessa är en del av vårt franschisesystem. Mycket har hänt sedan vi började och idén har spritt sig till flera länder i Europa. I över 70 år har Canon levererat den senaste bildtekniken till kunder över hela världen. Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom så vitt skilda branscher som dokumentlösningar för kontor, konsumentprodukter, 3D-teknik, medicinska system och industriprodukter. Redan från start låg fokus på innovation. Idag har Canon befunnit sig bland världens fem främsta patentinnehavare under mer än ett kvartssekel.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status