Canon - Canon Business Center Uppsala förvärvar Team Digital Office verksamhet i Uppsala

Canon Business Center Uppsala förvärvar Team Digital Office verksamhet i Uppsala

Newsdesk 5/9 12:00

Canon Business Center Uppsala har som ambition att vara den ledande leverantören inom informationshantering och IT i Uppsala.

Under de senaste åren har Canon Business Center Uppsala genomgått en utveckling där den ursprungliga printverksamheten utökats med allt fler IT-tjänster. I denna förändringsresa väljer vi nu att stärka oss ytterligare. Det är därmed glädjande att meddela att vi slutit avtal om ett förvärv av Team Digital Office Uppsala (TDO Uppsala).

?Förvärvet av TDO Uppsala är en viktig pusselbit i våra framtidsstrategier. Vi ser fram emot att med utökade resurser och med hög servicenivå fortsätta förvalta det förtroende som vi och TDO Uppsala har hos våra kunder? säger Joakim Biverman, VD på Canon Business Center i Uppsala.

Canon och Canon Business Center hjälper företag att bli bättre på allt som har med information och dokument att göra. Till vår hjälp har vi utvecklat en egen lära kallad Dokumentismen. Den handlar om hur du jobbar smartare för att få en smidigare vardag. Och den tar hänsyn till hur vi som människor beter oss och vilka problem och utmaningar vi står inför på kontoret.

Mer information om Canon och Canon Business Center hittar du på http://www.canon.se och http://www.canonbusinesscenter.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status