Canon - Canon och Axis tillkännager ändring av ramverket för global försäljning och marknadsföring av nätverksvideoprodukter och -lösningar

Canon och Axis tillkännager ändring av ramverket för global försäljning och marknadsföring av nätverksvideoprodukter och -lösningar

Newsdesk 2/9 06:49

TOKYO, 1 september 2016 — Canon Inc. och Axis Communications AB tillkännager idag en överenskommelse om att de två företagen kommer att ändra sina försäljnings- och marknadsföringsinsatser i viktiga regionala marknader över hela världen. I Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) och i Nordamerika kommer Axis att ansvara för marknadsföring och försäljning av hela Canons portfölj med nätverksvideoprodukter och -lösningar, något som påbörjas i EMEA från den 1 september, och i Nordamerika från den 1 oktober. På den japanska marknaden kommer Canon Marketing Japan att fortsätta sälja Canons portfölj med nätverksvideoprodukter och kommer dessutom, tillsammans med Axis, att utnyttja sitt starka försäljningsnätverk och sina klienttillgångar för att utöka försäljningen av Axis produkter till kunder i Japan.

Genom att utnyttja Axis marknadsföringsstyrkor för att utveckla försäljningen av "Canon-brandade" produkter i Europa och Nordamerika, kommer Canon Europe och Canon U.S.A. att bli de enda leverantörerna av Canons nätverksvideoprodukter och -lösningar till Axis på marknaderna i EMEA och Nordamerika. När det gäller resten av Asien/Stillahavsområdet fortsätter Canon att undersöka alternativ för hantering av sin portfölj med nätverksvideoprodukter och -lösningar.

Marknaden för nätverkskameror uppvisar fortsatt en enorm potential och Canon har ingått ett starkt åtagande att bygga upp en långsiktig närvaro som ledare inom denna bransch. Canon välkomnade Axis till Canon-gruppen i april 2015 och sedan dess har båda företagen diskuterat olika alternativ för att utnyttja sina innovativa erbjudanden inom nätverksvideoprodukter och -lösningar. Det här nya ramverket för försäljning och marknadsföring, som använder båda företagens etablerade styrkor i viktiga regionala marknader, ger ett effektivt sätt att maximera synergierna i kombinationen Canon-Axis.

Canons åtagande och support för partners och kunder förblir oförändrat. I det nya ramverket kommer Canons partners och kunder att kunna dra nytta av Axis marknadsförings-, försäljnings- och tekniska expertis och få tillgång till ett större utbud av produkter och lösningar från det ledande företaget på marknaden för nätverksvideokameror.

Canon är övertygat om att detta nya ramverk innebär att båda företagen kommer att utnyttja de enorma möjligheterna på nätverkskameramarknaden till fullo, påvisa deras åtagande inför partners och kunder och bidra till Canon-gruppens långsiktiga närvaro som ledare inom denna bransch.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Axis Communications

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status