Canon - Canon presenterar dokumentproduktion med imponerande kvalitet.

Canon presenterar dokumentproduktion med imponerande kvalitet.

Newsdesk 11/10 07:00

Canon lanserar serien imageRUNNER ADVANCE C7500 med de senaste enheterna i den prisbelönta skrivarserien.

De nya A3-multifunktionsskrivarna bemöter moderna kontorsmiljöers behov av volym och kvalitet, och tar samtidigt itu med verksamhetens totalkostnad för utskrift.

De nya modellerna imageRUNNER ADVANCE C7580i, C7570i och C7565i bygger vidare på framgången med serien imageRUNNER ADVANCE C7200 och har den senaste generationens plattform för nästa nivå av utskriftshantering och användbarhet.

Imponerande kvalitet ? igen och igen

C7500-serien erbjuder en utskriftslösning med professionell kvalitet och fulltaliga affärsfunktioner för stora organisationer med många avdelningar. Den branschledande imagePRESS-seriens teknik används och levererar en utskriftskvalitet som sticker ut från mängden och hjälper till att bygga upp verksamheternas varumärken.

Maximera avkastningen på investeringen

Mervärdet med högkvalitativt utskrivna dokument är stort och med C7500-serien kan iögonenfallande dokument produceras internt, med många olika efterbehandlingsalternativ och på många olika utskriftsmaterial. De här enheterna producerar enastående resultat ? även i mycket utskriftsintensiva miljöer.

Den senaste generationens plattform är gemensam för alla framtida enheter och C7500-serien höjer produktiviteten ännu mer via intelligenta dokumentarbetsflöden och en intuitiv användarupplevelse. Programmet ULM (Universal Login Manager) är standard och ger en unik kombination av användarbaserad verifiering, personalisering, funktionskontroll och rapportering. Som ett tillvall kan enheterna integreras med uniFLOW-programvaran för att skapa en enda, centraliserad lösning för kontroll av användare och samtliga utskrifter och scanningar i hela maskinparken.

Strömlinjeformade, moderna arbetsflöden

C7500-serien är framtagen utifrån kundernas feedback för att höja effektiviteten och driva igenom förbättringar över hela organisationen. Plattformen gör det enkelt att anpassa enheterna efter unika miljöers behov, eller efter individuella arbetsflöden. Och användarna får alla de funktioner för dokumentbearbetning och hantering som behövs för att förbättra effektiviteten, minska kostnaderna och minimera slöseriet.

Idag maximeras produktiviteten genom att ge arbetsstyrkan möjlighet att arbeta var som helst och när som helst. Flexibel integrering med affärstillämpningar och ekosystem i molnet säkerställer att C7500-serien är direkt driftskompatibel med befintliga processer och mobila arbetsmiljöer.

imageRUNNER ADVANCE C7500-serien bygger på Canons imponerande säkerhetsfunktioner, förenklar hanteringen av säkerhetsinställningar och utökar tillgängligt stöd för användarna. Genom att sammanföra och centralisera kontrollen av enheternas inställningar minskar arbetsbördan för IT-chefer och administratörer och systemet kan hanteras via befintliga interna säkerhetsbestämmelser. HDD-krypteringsfunktionen krypterar automatiskt information som lagras på enheten och skyddar verksamheterna mot dataläckor.

Erik Strandskog, produktchef på Canon Svenska, kommenterar: ?imageRUNNER ADVANCE C7500-serien är ett unikt erbjudande som levererar högsta kvalitet kombinerat med oöverträffad bearbetnings- och kostnadseffektivitet. Värdet av utskrivna dokument ökar hos företagen och det finns ett växande behov av överlägsen kvalitet tillsammans med funktioner för det dagliga arbetet. Det är precis det som gör att C7500-serien särskiljer sig. De nya enheterna levererar maximal avkastning på investeringen och har det bästa vad gäller utskrift och digitala arbetsflöden ? samtidigt som kostnaderna för organisationen hanteras på ett proaktivt sätt.?

Serien imageRUNNER ADVANCE C7500 kommer att finns tillgänglig runt om i Europa från den 1 november 2016.

Viktiga egenskaper

imageRUNNER ADVANCE C7565i

60/65 sid/min (färg, sv/v)

Dubbelsidig auto dokumentmatare i en enda körning

UFRII, PCL och PS sidbeskrivningsspråk

EFI Fiery-styrenheter som tillval

imageRUNNER ADVANCE C7570i

65/70 sid/min (färg, sv/v)

Dubbelsidig auto dokumentmatare i en enda körning

UFRII, PCL och PS sidbeskrivningsspråk

EFI Fiery-styrenheter som tillval

imageRUNNER ADVANCE C7580i

70/80 sid/min (färg, sv/v)

Dubbelsidig auto dokumentmatare i en enda körning

UFRII, PCL och PS sidbeskrivningsspråk

EFI Fiery-styrenheter som tillval


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status