Canon - Canon presenterar nya intelligenta multifunktionella skrivare för dagens moderna arbetsmiljö

Canon presenterar nya intelligenta multifunktionella skrivare för dagens moderna arbetsmiljö

Newsdesk 10/8 07:00

Canon lanserar nu nästa generation av multifunktionella enheter ? serien imageRUNNER ADVANCE C5500. De fem nya multifunktionella A3-färgenheterna (imageRUNNER ADVANCE C5535, C5535i, C5540i, C5550i och C5560i) höjer produktiviteten med sina intelligenta dokumentarbetsflöden och den intuitiva användarupplevelsen. Här inriktar man sig också på den totala utskriftskostnaden för företag. Enheterna har den nya, delade plattformen imageRUNNER ADVANCE, för enklare användning och utskriftshantering.

Smart ? och nu ännu smartare

De stora touchskärmarna i färg ger en intuitiv användarupplevelse, och kan anpassas efter individuella användare och verksamheter. Användargränssnittet kommer vara gemensamt för samtliga framtida imageRUNNER ADVANCE-modeller, liksom avancerade möjligheter till personalisering i hela maskinparken.

Avkastning på investeringen

Serien imageRUNNER ADVANCE C5500 levererar bästa prestanda i sin klass och höjer effektiviteten i hela organisationen. Programvaran Universal Login Manager ger en unik kombination av användarbaserad verifiering, personalisering och funktionskontroll ? något som väsentligt minskar totalkostnaden för dokumentproduktionen. Som tillval kan enheterna enkelt integreras med programvaran uniFLOW. uniFLOW är Canons omfattande och skalbara plattform för utskrifts- och hanteringslösning, liksom scanningslösningar för ökad kontroll.

Flexibel integrering med affärstillämpningar och kopplingar till molnet säkerställer att serien imageRUNNER ADVANCE C5500 fungerar direkt tillsammans med befintliga processer och i mobilt arbete.

Bekvämt, intelligent, digitalt

Informationshantering får allt större prioritet i dagens affärsvärld och imageRUNNER C5500-serien är designad för digitalisering. Snabb scanning tar in pappersbaserade data på ett bekvämt sätt och de intelligenta enheterna kan scanna och konvertera dokument till sökbara PDF-, Microsoft® Word- och Microsoft® PowerPoint-filer. Dokumentmatare för 150 original dubbelsidigt i en enda körning ger flexibel digitalisering även för riktigt dokumenttunga verksamheter.

Canons oöverträffade expertkunskaper och moderna bildbehandlingstekniker levererar konsekvent högklassig kvalitet. Bildtekniken V2 (Vivid & Vibrant) säkerställer enastående färgkvalitet på många olika utskriftsmaterial och för stora volymer. Och efterbehandlingskapaciteten imponerar och ser till att dokumenten sticker ut från mängden.

Erik Strandskog, produktchef Office Print, kommenterar: ?imageRUNNER ADVANCE C5500-serien är framtagen för att leverera maximal avkastning på investeringen ? genom att minimera underhåll och stilleståndstid och öka produktiviteten hos olika verksamheter. Värdet i utskrifterna ligger i förmågan att skapa, hantera och dela dokument och information på ett flexibelt sätt i hela organisationen. Seriens enheter har en ny, delad plattform som minskar processens administration, tidsåtgång och insatser och ser till att de anställda har den teknik de behöver för att jobba digitalt och effektivt. imageRUNNER ADVANCE C5500-serien levererar alla dessa fördelar på ett kostnadseffektivt sätt i hela arbetsflödet och passar in i alla system på ett flexibelt sätt.?

Konsekvent och storartat

Papperskapaciteten 6 350 ark minimerar tiden mellan påfyllning och statusmeddelanden övervakar hela tiden prestandan. Den nya smarta och anpassningsbara tekniken i imageRUNNER ADVANCE-enheterna ser till att programvaran alltid är aktuell och ger konsekvent och optimal prestanda. Canons verktyg för enhetshantering innebär centraliserad kontroll över hela maskinparken och ser till att alla enheter kan uppdateras, att inaktiva enheter kan stängas av fjärrstyrt, att mätaravläsningar kan ske och att adressböcker och skrivardrivrutiner kan hanteras därefter. Tillsammans med Canons utskriftstjänst MPS (Managed Print Service) ger den här proaktiva hanteringen och optimeringen av utskrifternas infrastruktur och relaterade affärsprocesser besparingar, ökad effektivitet och förbättrad produktivitet.

Mer information finns på: http://www.canon.se/for_work/products/office_print_copy_solutions/office_colour_printers/imagerunner_advance_c5500_series/

Viktiga funktioner

imageRUNNER ADVANCE C5535

 • 35 sid/min
 • Täckplatta
 • UFR II

imageRUNNER ADVANCE C5535i

 • 35 sid/min
 • Dubbelsidig automatisk dokumentmatare i en enda körning
 • UFRII, PCL och PS

imageRUNNER ADVANCE C5540i

 • 40 sid/min
 • Dubbelsidig automatisk dokumentmatare i en enda körning
 • UFRII, PCL och PS

imageRUNNER ADVANCE C5550i

 • 50 sid/min
 • Dubbelsidig automatisk dokumentmatare i en enda körning
 • UFRII, PCL och PS

imageRUNNER ADVANCE C5560i

 • 60 sid/min
 • Dubbelsidig automatisk dokumentmatare i en enda körning
 • UFRII, PCL och PS 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status