Military Work - Carl Haglund ny styrelseledamot i Military Work

Carl Haglund ny styrelseledamot i Military Work

Newsdesk 29/6 07:41

Bemannings- och rekryteringsföretaget Military Work har rekryterat Carl Haglund till styrelsen. Carl Haglund är en finlandssvensk näringslivsprofil med betydande uppdrag och tidigare politiker där Haglund bland annat varit finsk riksdagsledamot, partiordförande och försvarsminister.

Carl Haglund är för närvarande vice president inom Sunshine Kaidi New Energy Group och verkställande direktör för det finländska dotterbolaget. Haglund har ett flertal styrelseuppdrag inom näringslivet.

? Vi är mycket tacksamma att Carl Haglund accepterat en styrelseplats. Rekryteringen är ett led i att stärka den strategiska förmågan i styrelsen för fortsatt tillväxt. Haglund har en synnerligen framgångsrik bakgrund inom näringslivet såväl som sin politiska karriär. Jag önskar Carl Haglund varmt välkommen ombord, säger Mikael Karlsson, vd för Military Work.

Military Work hade under 2016 en stark tillväxt vilken fortsatt under 2017. Military Works tillväxt sker under lönsamhet. Under det senaste året har regionala kontor öppnats i Malmö, Jönköping och Boden.

? Military Work har en fin affärsmodell där marknadens behov möter samhällsnytta. Det känns fint att få engagera sig i verksamheten, säger Carl Haglund.

För ytterligare information eller högupplösta bilder:

Mikael Karlsson tel. 08-408 057 41 eller E-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status