Helsingborgs Evenemang och idrottspark AB - Carola på ny turné i vinter

Carola på ny turné i vinter

Newsdesk 24/8 09:01

Carola är mer aktuell än någonsin. Under sommaren har hon gjort flera konserter i Sverige och Finland, samt varit sommarvärd i P1. Nu befinner sig Carola i studion för att spela in ny musik och i vinter ger hon sig ut på turnén ?Drömmen om julen". Den 26 november gästar hon Helsingborg Arena.

Efter mer än 30 år som artist är Carola närmast en musikalisk institution i Sverige. I och med sitt legendariska genombrott i Melodifestivalen 1983 med ?Främling? etsade hon sig fast i varje svenskt medvetande. Några av hennes största hits, ?Främling?, ?Mickey? och ?Fångad av en stormvind? (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991), är en del av den svenska musikhistorien.

2014 glänste Carola i tv-programmet ?Så Mycket Bättre?. Därefter följde en rad utsålda och kritikerrosade turnéer.

Carola befinner sig för närvarande i studion ihop med en av Sveriges mest välrenommerade producenter/arrangörer. Tillsammans spelar de in ett nytt julalbum ihop för piano och liten orkester. 

Turnén ?Drömmen om julen? kommer till Helsingborg Arena den 26 november. Biljetterna släpps på fredag den 26 augusti kl 9.00.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status