Castra Group AB - Castras årsbokslut visar ökad försäljning med 66%

Castras årsbokslut visar ökad försäljning med 66%

Newsdesk 7/11 19:37

Årsbokslutet 2015/2016 för den nya Castragruppen, som etablerades för tre år sedan är nu klart:
Koncernen växer i mycket snabb takt och försäljningen slutade på 48,6 miljoner kronor, en ökning med 66%.
- Det är tydligt att vi lockar de bästa konsulterna till oss, säger VD Mikael Hammarin.

Castra har under året rekryterat mycket bra konsulter vilket har bidragit till en ökad personalstyrka samtidigt som vi återigen har ökat vår försäljning kraftigt.

Vår satsning på nischbolagskonceptet med möjlighet till delägande slår mycket väl ut. Det ökar intresset för oss bland konsulterna såväl som hos kunderna som lätt hittar vad de söker. Vår satsning på agil-metodik samt certifieringen av våra konsulter har överträffat alla förväntningar.
- Vi har fortsatt att att ta flera prestigefyllda roller och uppdrag inom detta område, vilket påvisar att vi gör rätt saker, säger Mikael Hammarin.

Den snabba rekryteringstakten och den ökade efterfrågan har naturligt lett till att vi har utökat vår säljstyrka markant vilket har bidragit till att en rad nya kunder inom diverse branscher har tillkommit.

Castras satsning mot offentlig sektor fortsätter och vi har stärkt upp med intern kompetens inom orådet och arbetar nu strategiskt med att utveckla det här affärsområdet.Vi har nu egna ramavtal med Försäkringskassan, SKL (Sveriges Kommuner och Landsting), Bolagsverket och Domstolsverket. Betydligt fler ramavtal har också tagits tillsammans med partners.

Efter verksamhetsårets slut har också ramavtal med CSN (Centrala Studiestödsnämnden) och SPV (Statens tjänstepensionsverk) vunnits.

Bolaget finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Sundsvall.

Castra är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001:2008 och ISO 14001:2000.

Vill du köra någon satsning under Castras flagg eller leda någon befintlig verksamhet, hör då av dig till VD Mikael Hammarin, 0733-152400,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status