Casumo - Casumospelare vinner jackpot igen ? 31,5 miljoner kronor i Mega Fortune

Casumospelare vinner jackpot igen ? 31,5 miljoner kronor i Mega Fortune

Newsdesk 5/4 14:55

Natten till fredagen den 31 mars satsade en 28-årig man från en medelstor stad i Sverige ungefär 25 kronor i det populära jackpotspelet Mega Fortune och vann en drömvinst på närmare 31,5 miljoner kronor.

?Det känns fantastiskt roligt att det blev en Casumospelare som kammade hem jackpotten i Mega Fortune. Det här är fjärde gången en vinst på över 20 miljoner kronor delas ut på Casumo, och dessutom den näst största vinsten på sajten någonsin?, säger Sonja Itäinen från Spelarteamet på Casumo.

Spelautomaten Mega Fortune har en progressiv jackpot som kontinuerligt växer i takt med att fler spelar på maskinen. Senaste gången ett mångmiljonbelopp betalades ut på Casumo var i juni förra året, då svensken David spelade vann närmare 30 miljoner kronor, även den gången i Mega Fortune.

Den 28-årige vinnaren lät otroligt glad när Casumo ringde upp för att gratulera. Han meddelande glatt att vinsten skulle firas med dunder och brak under kommande helg. En intervju med vinnaren samt en videoinspelning från vinstrundan ska publiceras under veckan på casumo.com.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status