Cherryföretagen - Cherry lanserar nytt tekniskt och innovativt B2B affärsområde - XCaliber

Cherry lanserar nytt tekniskt och innovativt B2B affärsområde - XCaliber

Newsdesk 25/11 14:06

Idag startar Cherry ett nytt och oberoende affärsområde inom B2B spelteknologi, XCaliber, som är ett centrum för teknologisk spelinnovation och service. XCaliber gör det möjligt för Cherry att sälja sin banbrytande och avancerade spelplattform och teknologi till samarbetspartners och speloperatörer. Syftet är att därigenom skapa ökat aktieägarvärde och tillväxt via expansionen till ett nytt affärsområde, och att stärka Cherrys position som innovatör och nav för entreprenörer inom spelindustrin.

Under de senaste åren har Cherry investerat kraftigt i talangfulla medarbetare för att kunna bygga upp en egen teknisk infrastruktur och marknadsledande spelplattform. Plattformen är baserad på den senaste och mest framåtriktade teknologin. Detta ger obegränsad möjlighet till skalbarhet och ökade affärsmöjligheter gentemot B2B partners vilket också stödjer Cherry iGamings multi-brand strategi. Cherry kommer via XCaliber kunna erbjuda marknaden sitt affiliatesystem, Omarsys, sitt integreringsbara betalningssystem samt sin stabila och flexibla spelplattform ? en svårslagen kombination på spelmarknaden.

XCaliber kommer arbeta i nära samarbete med Cherry iGamings existerande varumärken och nya kunder genom att tillhandahålla sin marknadsledande spelplattform, Omarsys och integreringsbara betalningslösning samt ta fram nya innovativa lösningar för spelindustrin.
XCaliber kommer att ha sitt huvudkontor på Malta och ett utvecklingscentrum i Polen. Verksamheten kommer att ledas av Cherry iGamings CTO Dario Arruda, som nu byter roll till VD för XCaliber.

?XCaliber kommer att fortsätta stödja Cherrys mål att växa snabbare än marknaden. Cherry har nu fem affärsområden med diversifierade intäktsströmmar vilket följer den strategi vi etablerade för två år sedan. Detta tydliggör också möjligheten för entreprenörer inom koncernen att utvecklas och växa tillsammans med Cherry.?säger Fredrik Burvall, VD Cherry AB (publ)

?Efter att ha investerat kraftigt i vår teknologi över de senaste åren, ser vi nu lanseringen av XCaliber som separat affärsområde som nästa naturliga steg för Cherry. Vi vet att vår tekniska infrastruktur och våra inbyggda verktyg är marknadsledande och vi är nu stolta att kunna dela med oss av dessa till resten av spelindustrin. XCaliber kommer fortsätta att generera direkta och ökade värden till Cherry iGamings varumärken i kombination med nuvarande och framtida samarbetspartners.? säger Jonas Wåhlander, VD Cherry iGaming.

?Vi är väldigt entusiastiska inför lanseringen av XCaliber. Ett enormt arbete och omfattande investeringar har gjorts på denna teknologin och vi fortsätter att ständigt arbeta med nya tekniska innovationer. Det känns logiskt att erbjuda dessa lösningar till samarbetspartners med kännedom om att de kommer erbjudas samma tekniska plattform och tjänster som har möjliggjort för Cherry iGamings varumärken att utvecklas så framgångsrikt. Vår utgångspunkt är att leverera marknadsledande produkter och tjänster och vi ser tillväxt och lönsamhet som en naturlig biprodukt av det förhållningssättet? säger Dario Arruda, VD XCaliber.Läs mer på: www.xcaliber.com

För ytterligare information, kontakta:

Dario Arruda, VD XCaliber, Telefon: +356 9952 1155, email: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status