Centrumledningsbolaget i Örebro AB - Citys julkalender återvänder - rekordmånga luckvärdar!

Citys julkalender återvänder - rekordmånga luckvärdar!

Newsdesk 30/11 10:35

Förra året presenterade vi på City Örebro en digital julkalender tillsammans med många av våra verksamheter. Den blev en succé och i morgon drar den igång igen, sprängfylld med fantastiska erbjudanden.

- Våra medlemmar fick anmäla om de ville ha en lucka och de 24 luckorna tog slut på tre dagar, berättar projektledare Malin Carlsson. Det fanns dock många på reservlistan så vi erbjuder i år dubbla julklappar vissa datum - håll ögonen öppna!

Totalt delar 30 verksamheter på de 24 luckorna där värdet i en lucka är minst 300 kronor, men många har en betydligt högre prislapp.

- Vi såg vilken succé kalendern var förra året, menar Stina Storm, VD på City Örebro. Inte bara skapar den bra intresse för våra verksamheter i city på sociala media, utan visar också på engagemang och intresse från örebroarna att vilja gynna citys verksamheter genom att dela deras fina erbjudanden.

Julkalendern kommer att öppnas på City Örebros facebook-sida varje dag klockan 10.00 och en vinnare presenteras klockan 18.00, då vi också avslöjar nästkommande dags luckvärd.

Vinnaren av julklappen får hämta ut sitt pris hos dagens luckvärd.

För mer info, vänligen kontakta:

Malin Carlsson, Projektledare City Örebro
076-8567103,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status