JLL AB - CLUB XPRS fortsätter sin expansion

CLUB XPRS fortsätter sin expansion

Newsdesk 11/4 04:00

Den 24:e mars i år hade det nya klädkonceptet CLUB XPRS premiär och slog upp portarna till två nya butiker. En belägen i Barkarby handelsområde utanför Stockholm och en i Ingelsta Handelscentrum i Norrköping. JLL Retail Tenant Representation ansvarar för etableringen utav konceptet och meddelar nu att ytterligare två städer kan se framemot CLUB XPRS butiker under året.

Den 15:e april öppnar konceptet upp sin tredje butik, 1400 kvm stor enhet i handelsområdet Erikslund i Västerrås. Under hösten öppnar CLUB XPRS även upp en butik om 1900 kvm i Linköpings största handelsområde Tornby.

Grundare av det nya varumärket CLUB XPRS är Victor Appelqvist som har en gedigen bakgrund i branschen med sitt arbete i det framgångsrika familjeföretaget Gina Tricot.

-Vi har haft en fantastisk start av våra butiker i Barkarby och i Norrköping och ser mycket framemot att öppna upp fler butiker inom kort säger Victor Appelqvist, grundare och vd på CLUB XPRS.

JLL Retail Tenant Representation meddelar även att man söker efter ytterligare etableringsmöjligheter för CLUB XPRS inför 2017. Det handlar om ytor mellan 1500-2000 kvm på starka handelsplatser runt om i Sverige, främst i regionstäder.

-Det känns verkligen roligt att CLUB XPRS nu öppnat upp sina första butiker. Vi kommer att under året titta på framtida expansionsmöjligheter runt om på Sveriges handelsplatser. Vi har redan ett antal intressanta dialoger igång med fastighetsägare men välkomnar fler att återkomma med förslag på möjliga ytor, säger Martin Lindgren.

För ytterligare information, kontakta:
Martin Lindgren, chef för Corporate Solutions
Telefon +46 (0) 722 39 23 94
E-post Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status