SIME - CNN:s Laurie Segall ny programledare för Sime Stockholm 15?16 november

CNN:s Laurie Segall ny programledare för Sime Stockholm 15?16 november

Newsdesk 23/8 09:20

Laurie Segall, en av CNN:s ledande teknologiredaktörer och en av de mest populära talarna under förra årets Sime kommer att leda Sime Stockholm med Simes Ola Ahlvarsson som sidekick. 

Laurie är känd för sitt tidiga engagemang i entreprenörskulturen i Silicon Valley där hon gjort uppmärksammade intervjuer med alla från Bill Gates till Uber- och Instagramgrundare. Hon är dock kanske mest känd för sina djuplodande reportage i gränslandet mellan teknologi och kultur där hon granskat allt från sexism inom techbolag till nördkultur eller entreprenörers drogvanor. Laurie har fått flera prestigefyllda utmärkelser som journalist och även utsetts till topp 30 under 30 år av Forbes Magazine.

? "Det är superkul att Laurie är MC på Sime Stockholm. Hon är min favoritjournalist och kombinerar bred erfarenhet med humor och intelligens på scen. Sen kan hon ställa väsentligt elakare frågor än vad jag brukar göra, säger Ola Ahlvarsson, medgrundare (och ensam programledare alla tidigare år). Ola fortsätter: ?Årets Sime kommer att erbjuda många spännande förändringar och ett program som är viktigt i flera dimensioner. Från att förstå industritransformation och disruptiva start-up- bolag till att förstå hur ledarskap och traditionella roller som Marknads-, IT- , HR- eller Ekonomichef förändras i takt med att arenan ritas om och digitaliseras."

Några axplock från två fullspäckade dagar och kvällar: 

På programmet står grundare till digitala Unicorns, Grammisvinnande artister och musikentreprenörer, flera TED-talare, såväl svenska som internationella företagsledare, och de senaste presentationerna av de nyaste digitala verktygen för ledare som vill ligga i framkant.

Det starkaste inslaget är förmodligen mötet med Val Spiridonov, en svårt handikappad entreprenör som uppfunnit en intelligent rullstol men som är mer känd för att han är den första friviliga patienten till en mycket kontroversiell huvudtransplantation där patientens huvud flyttas från en döende kropp och tranplanteras till en hjärndöds friska kropp.

Nytt för i år är att Sime kommer att driva en rad parallella event, så kallade Sime Industry Summits, inom en rad olika ämnen och industrier. Här kommer vi djup dyka i ämnen som Digital Health, Online marketing, Industrial Virtual Reality, Consciousness och den inre resan mot bättre ledarskap och Corporate Innovation at start-up speed.

Vad är Sime?

Sime är skapat för att sprida kunskap om digitala möjligheter. Sime arrangerar Sime Stockholm, Sime Miami, Sime Next Generation (för ungdomar 13?17 år), Sime Consciousness (om den inre resan mot bättre ledarskap), Entreprenörskollo samt ett antal mindre event med branschledande partners. Sime är även ägare och en av grundarna till Epicenter, Stockholms digitala innovationshus.

Vem går på Sime?

Sime är för företagsledare och för de som är intresserade av hur teknologisamhället förändrar hur vi arbetar lever och leker. Av de ca 1800 deltagarna är ca 400 internationella gäster intresserade av ?Silicon Valhalla?. Av de svenska gästerna är ca 400 företagsledare, 300 marknadsförare, 200 IT professionals, 300 entreprenörer, 200 rådgivare och aficionados.

>> FOR ENGLISH VERSION: SEE ATTACHED DOCUMENT


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status