Gothia Innovation - Coffee Stain och Stunlock Studios i exklusivt samarbete

Coffee Stain och Stunlock Studios i exklusivt samarbete

Newsdesk 8/3 13:37

Vi kan idag annonsera ett omfattande samarbete mellan två av Sveriges mest lovande spelstudios. Coffee Stain Studios, spelutvecklaren bakom den enorma succén ?Goat Simulator?, går in som medinvesterare i Stunlock Studios nya jättesatsning: BATTLERITE.

?Coffee Stain ger oss en unik möjlighet att färdigställa ett drömprojekt. Det är inte bara deras kapitaltillskott som medfinansiärer utan vårt tycke för varandra som gör att vi vågar dela den här resan med dem nu. Detta samarbete kan ses lite som en kärleksförklaring skriven med våldsamt många ettor och nollor.? säger Rickard Frisegård, VD på Stunlock Studios.

?Vi har länge velat samarbeta med Stunlock Studios. Det är en otroligt talangfull studio. När vi fick se deras nya spel så kände vi direkt att det här var något vi ville vara med på.? säger Anton Westbergh VD på Coffee Stain.

?I min roll som affärscoach på Gothia Innovation AB, med uppgift att driva och utveckla Gothia Science Park, är det med stor glädje jag ser två företag som parallellt kommit ur Högskolan i Skövde, är uppvuxna? i vår inkubator och som lämnat den samma, nu väljer att satsa stort tillsammans?, säger Kenneth Alfelt, ordförande för Stunlock Studios AB.

Stunlock Studios är mest känd för det kritikerrosade arenaspelet ?Bloodline Champions?. Detta är ett unikt samarbete mellan två unga och passionerade spelutvecklare, båda med kontor i Skövde. Företagen grundades 2010 och har en snarlik bakgrundshistoria där allt startade som skolprojekt på högskolan.

Både Coffee Stain och Stunlock Studios är en del av Sweden Game Arena, Skandinaviens största spelnätverk. Sweden Game Arena arrangerar en exklusiv förhandstitt för projektet på Game Developers Conference i San Francisco den 14:e mars, 2016. Besökarna i GDC Expo 16-18 mars kommer dessutom att kunna spela spelet i Sweden Game Arenas monter: 212.


Mer information

Vill du ha mer information om spelet och affären mellan de båda bolagen är du välkommen att ta kontakt med Johan Ilves, Marketing Director, Stunlock Studios. Du når honom på +46 735 088 777 eller Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status