Compilator - Compilator förvärvar engelska TeamSystems Ltd

Compilator förvärvar engelska TeamSystems Ltd

Newsdesk 16/9 05:00

Compilator förvärvar engelska TeamSystems Ltd

Utökar erbjudandet med programvara för lättare bilverkstadsarbeten samt anpassningsbar webshop

MALMÖ ? 16 september, 2016 ? Compilator har förvärvat TeamSystems Ltd som utvecklar och säljer programvara för däckhantering och bilverkstadsarbeten på den brittiska och irländska marknaden. Med förvärvet får Compilator ca 500 nya kunder samt sex nya medarbetare.

?Den brittiska marknaden har ett mer integrerat arbetssätt vad gäller däck-, avgas- och bromsbyten. De har även mer pressade marginaler och har därmed ett annat synsätt på inköp- och lagerhantering.?, säger Anders Paulcén, VD för Compilator. ?Vi i Sverige har å andra sidan hög IT-mognad och moderna system. Vi kan båda lära av varandra och tillsammans blir vi en mycket stark aktör på den europeiska marknaden?.

TeamSystems har utvecklat ett effektivt och lätthanterligt order/lager/faktureringssystem och har även framgångsrikt lanserat e-handelslösningar till sina kunder. Företaget har funnits sedan 1992 och är lönsamt.

?TeamSystems har weblösningar som vi tror våra svenska kunder kommer tycka är mycket intressanta. De erbjuder en anpassningsbar webshop för handel mellan företag och till konsument som många av våra kunder efterfrågat.?, fortsätter Anders Paulcén. ?Vi kommer nu att undersöka hur vi kan göra dessa lösningar tillgängliga på den svenska marknaden.?

Med förvärvet uppgår Compilators omsättning till ca 35 miljoner och företaget sysselsätter totalt 34 medarbetare. Kunderna finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Storbritannien och Irland.

Om Compilator(www.compilator.com)


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status