Conrad Elektronik Norden AB - Conrad fortsätter sin stora expansion av teknologiprodukter för installations- och byggsystem

Conrad fortsätter sin stora expansion av teknologiprodukter för installations- och byggsystem

Newsdesk 24/4 12:02

Conrad.se fortsätter den stora expansionen av sitt redan breda sortiment av teknologiprodukter från Schneider Electric för installations- och byggsystem. Bland de 11800 nya produkterna finns 3100 produkter i Merten-familjen och 600 i Ritto-familjen i Conrads sortiment.

Denna expansion gäller följande produktkategorier: DIN-skenemonterade enheter, switchar och uttag, intercom, installationsmaterial, laddningsstationer för e-mobilitet, KNX-systemelektronik för smart hem samt överspänningsskydd.

"Schneider Electric är känt för sina innovativa lösningar för skalbara komplexa system för styrning och automatisering. Förutom denna omfattande expansion av vårt sortiment erbjuder vi våra affärskunder en enkel beställningsprocess", säger Martin Merkl, installationschef / SDA / Lighting hos Conrad Electronic, om den riktade och kundorienterade expansionen.

"Vi är glada över att Conrad har svarat snabbt och i linje med vår vision för en samtida/modern presentation av vårt sortiment", säger Philipp Sell, Account Manager eCommerce hos Schneider Electric. "Våra innovativa produkter från varumärkena Merten och Ritto är särskilt efterfrågade. Vi vill göra våra produkter mer tillgängliga och göra det enklare för kunden att välja och beställa dessa produkter."

Här finns ytterligare information om ConradSchneider Electric-, Merten- och Ritto-familjerna.

Ladda ner bilder här


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status