Consid AB - Consid certifierad Google Partner

Consid certifierad Google Partner

Newsdesk 6/10 06:16

Consid blir certifierad Google Partner. En kvalitetsstämpel på de digitala marknadsföringstjänster som konsultbolaget erbjuder och del av den expertis som tillhandahålls inom bland annat Google Analytics, Google Tag Manager och Google Adwords.

Google Partner är en certifiering framtagen för att kvalitetsstämpla de företag som arbetar med digital marknadsföring och sökoptimering via Googles plattformar. Konsultbolaget Consid som erbjuder tjänster inom digital marknadsföring, IT och management har snabbt vuxit med kundmarknadsföringsuppdrag under de senaste åren. Nu har Consid uppnått den volym och påvisade höga kvalité som krävs för att erhålla partnerstatusen ?Google Partner?.

Inom ramarna för Consids affärsområden Interactive och Communication arbetar konsultbolaget med att guida, utveckla och optimera sina kunders digitala affärer och stärka kommunikationen i digitala kanaler. Patrik Zenno, affärsområdesansvarig Consid Interactive, är övertygad om att Google kommer fortsätta ha en central roll i hur verksamheter når rätt kunder och utvecklar sina affärer i digitala sammanhang:

- Idag är det direkt avgörande för framgångsrika organisationer och företag att analysera, mäta och kontinuerligt optimera sina digitala tjänster. Där erbjuder Google en palett av smarta verktyg för att samla in data och insikter om kundernas beteenden och därifrån fatta bättre affärs- och verksamhetsbeslut. På många marknader står dessutom Googles sökmotor och annonsnätverk för det största inflödet av nya besökare och i förlängningen nya kundrelationer, vilket ger dem en unik marknadsposition. Vi vill hjälpa våra kunder att nyttja denna verktygslåda optimalt och se till att vi tillsammans maximerar effekten av varje digital investering. Google Partner certifieringen är därför en viktig pusselbit i vårt helhetserbjudande inom digital kommunikation och Consid fortsätter investera i kunskap och plattformar som gör våra kunder ännu mer framgångsrika. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status