Consid AB - Consid i nytt ramavtal med Bixia AB

Consid i nytt ramavtal med Bixia AB

Newsdesk 8/9 05:36

It- och managementbolaget Consid tecknar nu ramavtal med Bixia avseende förvaltning och utveckling av deras intranät. Consid kommer att fungera som en vägledare och inspirera till hur Bixias organisation kan jobba så effektivt som möjligt genom smarta digitala lösningar för internkommunikation.

IT-konsultföretaget Consid är specialister på att teckna ramavtal med kunder och har precis ingått en ny överenskommelse med Bixia med huvudkontor i Linköping. Avtalet gäller förvaltning och utveckling av deras intranät, uppbyggt via CMS-verktyget Sharepoint.

Bixia är ett av de elhandelsbolag i Sverige som köper in störst andel närproducerad förnybar el. Men hjälp av flera lokala producenter har Bixia närproducerad el i de flesta alla Sveriges landskap. Bixia arbetar aktivt med att öka andelen el från förnybara naturliga energikällor genom att stödja lokala producenter. Bixia är ägt av flera kommunala energibolag med lokala kontor ? att samordna alla kontor är därför viktigt för en konkurrenskraftig verksamhet.

Consid kommer att bistå Bixia IT-konsulttjänster för en effektiv organisation genom bland annat maximalt utnyttjande av intranätet. Consid kommer delvis att hålla i utbildningar, men framförallt konsultera i projektledning och utveckling av intranätet för att möjliggöra en produktiv internkommunikation.

- Bixia är ett spännande bolag och vi ser verkligen fram emot att vara med och utveckla deras digitala vardag. Vi har en ledande ställning på att utveckla både interna och externa portallösningar. Det här uppdraget passar oss på Consid på många sätt och är ytterligare ett bevis på vår styrka på marknaden, säger Thommy Wilén, vd Consid Linköping AB.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status