Consid AB - Consid lanserar nytt affärsområde inom innovation ? ingår strategiskt partnerskap med Kairos Future

Consid lanserar nytt affärsområde inom innovation ? ingår strategiskt partnerskap med Kairos Future

Newsdesk 5/7 05:39

Det snabbväxande konsultbolaget Consid lanserar nu ett nytt affärsområde med fokus på innovation. Affärsområdet kommer ledas av Peo Strömberg vid Consid. Samtidigt ingår man ett strategiskt partnerskap med innovationsbolaget Kairos Future.

? Innovation har sedan en tid blivit en allt viktigare aspekt i våra kunddialoger. Därmed känns det nu fantastiskt roligt att lansera detta som vårt senaste affärsområde under ledning av Peo Strömberg, menar Consids vd Peter Hellgren.

Strömberg, som har en gedigen bakgrund inom försäljning och affärsutveckling, ser fram emot att driva det nya affärsområdet:

? Innovation är enkelt, det svåra är att fånga upp alla bra idéer och sedan genomföra dem effektivt. Genom detta nya affärsområde ser vi på Consid fram emot att hjälpa våra kunder att göra just detta.

Nytt strategiskt partnerskap med innovationsbolag

I samband med lanseringen av det nya affärsområdet ingår Consid även ett strategiskt partnerskap med innovationsbolaget Kairos Future. Kairos Future är ett internationellt konsult- och forskningsföretag som hjälper företag, organisationer och ledare att förstå och forma sina framtider genom att tillhandahålla sina kunder med trendanalys och scenariosplanering, strategi och innovation, strategisk förändring och kompetensutveckling. Consid kommer genom partnerskapet erbjuda sina kunder Kairos Futures tjänster, något båda parter ser mycket positivt på.

? Consid och Kairos Futures partnerskap är en solid grund för företag och organisationer att effektivt arbeta med förändring och innovation, menar Strömberg.

? Vi har de senaste åren utvecklat en ledande mjukvaruplattform för kollaborativ trendspaning och innovation. Vi bygger nu en internationell partnerorganisation för att nå ut brett med plattformen, där samarbetet med Consid är en central del, säger Mats Lindgren, Kairos Futures vd och grundare.

Partnerskapet kommer initieras på torsdag morgon, då Kairos Future håller ett frukostseminarium i Almedalen. Patrik Zenno, affärsområdeschef för Consids affärsområde Interactive, kommer under seminariet delta i en paneldiskussion på temat digitalisering.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status