Consid AB - Consid och Räddningstjänsten i tätt samarbete - skapar brandsäkerhetskampanj på TV4 i jul

Consid och Räddningstjänsten i tätt samarbete - skapar brandsäkerhetskampanj på TV4 i jul

Newsdesk 7/12 12:34

Consid har för Räddningstjänsten Östra Götaland producerat filmmaterial som genom humor ska nå fram till tv-sofforna i jul. Konsultbolaget har under året satsat alltmer på rörligt material i sin kommunikation och har både kompetens och resurser att leverera filmproduktion till sina kunder. Något som företagets affärsområdesansvarig Douglas Lindevall ser som ett självklart steg för att leverera en vass helhetslösning till marknadens framåtsträvande företag.

Det snabbfotade konsultbolaget Consid har sedan några år tillbaka ett samarbete med Räddningstjänsten Östra Götaland, för vilka de producerat en rad unika marknadskampanjer. Under december månad kommer vi kunna följa en ny kampanjserie som på ett effektfullt sätt ska sprida Räddningstjänstens budskap om vikten av brandsäkerhet under julen. Kampanjen har TV och radio som huvudkanal och bygger på det enkla budskapet att en fungerande brandvarnare är första steget till en säkrare jul. Kampanjen ska hjälpa Räddningstjänsten att även nå ut med fördjupade budskap i andra kanaler, som exempelvis sociala medier.

? Räddningstjänsten är en rolig kund som vågar tänka nytt och som förstått att man kan nå ut verkningsfullt om man utmanar traditionella kommunikationssätt. Med målet att göra säkerhet roligare och mer intresseväckande har vi tillsammans med Räddningstjänsten Östra Götaland kunnat skapa ett flertal idédrivna kampanjer, med fokus på smarta, sociala kanalval, säger Douglas Lindevall, projektledare för årets julkampanj och affärsområdesansvarig för Consid Communication.

Kampanjen är ett resultat av konsultföretagets aktiva kompetenstillförsel till området digital kommunikation, där framförallt rörligt material blir allt mer förekommande i kunddialogerna menar Lindevall.

Se klippen på Consids YouTube-kanal, Luciatåget och Jullunchen


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status