Consid AB - Consid utsett till Karriärföretag för tredje året i rad ? utför bästa employer branding-arbetet i landet

Consid utsett till Karriärföretag för tredje året i rad ? utför bästa employer branding-arbetet i landet

Newsdesk 15/11 06:34

Idag står det klart att det snabbväxande konsultbolaget för tredje året i rad finns med på listan över Sveriges 100 Karriärföretag. Utmärkelsen är en svensk kvalitetsstämpel och utmärkelse för de arbetsgivare i landet som har högst kvalité i sitt employer branding-arbete, samt kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. ?Det känns helt fantastiskt roligt?, säger företagets varumärkeschef, Beatrice Carpvik.

Karriärföretagen 2018 är en svensk kvalitetsstämpel och en utmärkelse för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete samt kan erbjuda unika karriär och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram de bästa arbetsgivarna för yrkesverksamma och Young Professionals. Utmärkelsen delas ut årligen, och idag står det klart att det snabbväxande konsultbolaget Consid för tredje året i rad får motta utmärkelsen. Här följer motiveringen:

Att kunna attrahera sina medarbetare till att växa som individ och utveckla en persons kunskaper oavsett tidigare erfarenheter är Consids specialité. Genom att arbeta helhjärtat med sitt employer branding-arbete och individen i centrum är Consid AB ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

? Att vi ännu ett år håller oss kvar på denna lista är ett otroligt starkt kvitto på att de resurser vi lagt på att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke verkligen har burit frukt. I vår bransch, där kompetensbristen är ett så tydligt faktum och vår stora utmaning, betyder personalen precis allt. I och med det känns det extra viktigt att vi premieras för just dessa värden. Det känns helt fantastiskt roligt, säger företagets varumärkeschef, Beatrice Carpvik.

För att bli ett Karriärföretag genomgår företaget en urvalsprocess som syftar till att säkerställa att ett högkvalitativt employer branding-arbete bedrivs, samt att arbetsgivaren uppfyller de krav som krävs för att vara en attraktiv arbetsgivare. De 100 bolag som slutligen får motta utmärkelsen granskas av en expertjury där bland annat företagets kvalitet på social och digital media inom employer branding, attraktivitet som arbetsgivare i relevanta mätningar, samt fokus på arbetsmarknadsdagar och andra talangforum betygssätts.

? Nu siktar vi på att ta plats på listan ännu ett år. Den spännande resa vi är mitt uppe i talar för att fallet blir så, säger Carpvik.  


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status