Consid AB - Consid växer i Uppsala ? bygger regionens mest attraktiva arbetsplats

Consid växer i Uppsala ? bygger regionens mest attraktiva arbetsplats

Newsdesk 13/12 08:16

Konsultbolaget Consid har sedan etableringen i Uppsala för drygt ett år sedan expanderat ordentligt i regionen och har nu flyttat in i en nyrenoverad sekelskiftsbyggnad med syftet att bygga regionens mest attraktiva arbetsplats. Consid har under året ökat konsultstyrkan med 60% och räknar med att anställa minst tio till inom snar framtid.

Konsultbolaget Consid etablerades i Uppsala i och med förvärvet av Imentum under hösten 2016 och har sedan dess växt snabbt i regionen. Under året har företaget blivit utsett till Gasell-, Karriär-, och Superföretag och prisades under hösten av Universum som Årets bästa arbetsgivare inom IT och digital transformation. Nu flyttar konsultbolaget ur sina traditionella kontorslokaler på Kungsgatan och intar en sekelskiftsbyggnad i anslutning till Rådhuset på Påvel snickares gränd 12. Niclas Hedenskog, vd för Consid Uppsala, menar att detta blir en strategiskt viktig flytt för att skapa regionens mest attraktiva arbetsplats:

? I våra lokaler vill vi skapa en miljö som stimulerar till att tänka nytt, stort och fritt. Man ska kunna komma till kontoret och umgås, ta en AW, bjuda in kunder och vänner under vardagar och även helger, vilket gör kontoret till mer än en fysisk arbetsplats ? vi bygger en mötesplats för konsulter.

Kontoret är en gammal bankdirektörsvåning med högt i tak, allmogedörrar och stora fönster, rosetter och stuckaturer i taket, som nu totalrenoverats och dekorerats av erkända inredare från Småland. Hedenskog menar att de nu skapar Uppsalas snyggaste kontor, som med det centrala läget och entreprenöriella, snabbfotade kulturen kommer ta plats och fortsätta växa exponentiellt i Uppsala.

? Vi har haft en positiv utveckling både ekonomiskt och rekryteringsmässigt under året. Vår lokala närvaro i samklang med det centrala maskineri som finns i koncernen gör att vi har möjlighet att växa i den takt vi gör. Nu gäller det att accelerera vidare och det gör vi inte minst med våra initiativ för näringslivet i regionen. Vi har ett nära samarbete med Uppsala Universitet där vi vill inspirera unga till yrkeslivet och vi driver även ett IT-nätverk för kvinnor med syftet att på lång sikt se mer jämställda arbetsplatser i IT-branschen, säger Hedenskog.

IT-bolaget har under året ökat sin konsultstyrka från 17 till dagens 28 och räknar med att bli närmare 40 inom snar framtid. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status