Consid AB - Consid växer inom beslutsstöd ? lanserar Business Intelligence som nytt affärsområde

Consid växer inom beslutsstöd ? lanserar Business Intelligence som nytt affärsområde

Newsdesk 1/3 07:03

Det snabbfotade konsultbolaget lanserar nu Business Intelligence som affärsområde och växer därmed sitt erbjudande inom beslutsstöd. Jörgen Hansson är tillsatt som affärsområdeschef. ?Jag ser mycket fram emot att utveckla och driva affärsområdet framåt?.

Consid kommer inom ramarna för affärsområdet Business Intelligence hjälpa sina kunder att skapa beslutsstödsystem som stödjer hela processen i ett företag genom att arbeta med analys av informationen som finns inom och utanför företaget för att sedan fatta beslut baserat på fakta istället för gissningar. Jörgen Hansson, som har en gedigen och mångårig erfarenhet av att jobba med Business Intelligence, är tillsatt som affärsområdeschef och ser fram emot sitt nya uppdrag:

? Consid har en mycket stor bas av kompetenta konsulter inom inte bara Business Intelligence utan även andra områden som bland annat systemutveckling, digitala kanaler, test, Internet of Things med mera. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder inte bara traditionell BI-utveckling utan även verksamhetskunskap inom många områden, framförallt spetskompetens inom digitala kanaler där många av våra kunder lägger stort fokus. Jag ser mycket fram emot att utveckla och driva affärsområdet framåt.

Consids Business Intelligence-tjänsteportfölj innehåller strategiskt förarbete med mognadsgradsanalys, Business Intelligence-projekt och projektledning inom Business Intelligence.

? Det är mycket glädjande att vi med Jörgen i spetsen nu kan utveckla vårt erbjudande inom Business Intelligence. I nära samarbete med våra övriga affärsområden kommer detta innebära ett fantastiskt tillskott där vi får möjlighet att hjälpa såväl befintliga som nya kunder inom beslutsstöd, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

Läs mer om affärsområdet på consid.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status