Cool Company Skandinavien AB - ?Cool Company och Sixt rent a car i samarbete ? egenanställda hyr fordon enkelt och med rabatt

?Cool Company och Sixt rent a car i samarbete ? egenanställda hyr fordon enkelt och med rabatt

Newsdesk 1/4 08:51

Cool Company fortsätter att förstärka sitt erbjudande till sina egenanställda och erbjuder dem möjligheten att hyra bil hos Sixt rent a car med 10 procents rabatt på dagens priser.

?Många av våra egenanställda har efterfrågat en smidig lösning där de kan hyra fordon för att ta sig till och från sina kunder. Tack vare vårt samarbete med Sixt rent a car kan vi erbjuda våra egenanställda det, dessutom med bra rabatterade priser?, säger Jan Bergstrand, VD på Cool Company Skandinavien AB.

Hos Sixt rent a car kan egenanställda hos Cool Company hyra allt från personbilar till transportfordon. Alla bilar är från kvalitetsmärken som exempelvis Mercedes, BMW, Audi och Smart. Egenanställda som hyr bil kan till och med hyra på en ort och återlämna fordonet på en annan om så skulle behövas.

Erbjudandet kan endast utnyttjas om man är egenanställd genom Cool Company och via företagets webbplats coolcompany.com.

Administrationen av den egenanställdes utlägg för bilhyran förenklas eftersom underlagen som ska behandlas är kompletta från början. Genom att använda sig av möjligheten att skicka in underlagen digitalt i Cool Companys webbplattform, kan den egenanställde minimera väntetiden för att få ersättning för sitt utlägg.

?Vi är mycket glada över det nya samarbetet med Cool Company Skandinavien AB. Företagen är lika i sin framtoning och båda sätter alltid kunden i centrum med en hög kvalitet och premium-produkter?, säger Carl-Fredrik Bothén, Marknadschef på Sixt rent a car.

Att vara egenanställd innebär att man kan fakturera utan företag och f-skatt som privatperson. Individen driver verksamhet och ansvarar för sina egna kunder, uppdrag och prissättning. Cool Company tar arbetsgivaransvaret och ser till att den egenanställde är försäkrad och trygg under tiden den genomför uppdrag hos sina kunder.

Om Cool Company Skandinavien AB

Cool Company Skandinavien AB är ett egenanställningsföretag som förenklar administrationen för konsulter och frilansare att fakturera utan eget företag. För uppdragsgivare erbjuder de möjligheten att anlita extern kompetens genom att Cool Company löser administration och arbetsgivaransvar.

Mer information, kontakta: Jan Bergstrand,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status