Telavox - Dagens Industri och Google utser Telavox till årets Digitala Gasell

Dagens Industri och Google utser Telavox till årets Digitala Gasell

Newsdesk 16/11 14:24

Igår presenterade Dagens Industri tillsammans med Google, årets Digitala Gasell Skåne på Gasellgalan i Malmö. Vinnaren är det visionära it- och telekombolaget Telavox.

?Telavox har med hjälp av digitala verktyg byggt upp en fantastiskt kommunikationsplattform. Det är ingen tvekan om att de vet var den digitala trenden inom kommunikation är på väg?, sa prisutdelare Peter Füle, Google?s Head of Brand Marketing Norra Europa, på tisdagens Gasellgala i Malmö.

?Det är fantastiskt roligt att få den här fina utmärkelsen. Vi alla på Telavox kämpar dagligen för att vässa våra produkter och ligga steget före i branschen, så att våra kunder får den absolut bästa och mest användarvänliga kommunikationstjänsten. Att vi vinner årets Digitala Gasell känns helt rätt - Telavox grundades bland annat av programmerare, vår produkt är digital, vi själva på Telavox jobbar digitalt och vi är organiserade som ett modernt it-bolag", säger Henrik Thorvinger, utvecklingschef på Telavox.

Det är första året som Telavox vinner det ärofyllda priset Digital Gasell Skåne, men det är sjunde året i rad som företaget blir utsedda till Gaseller.

?Vi håller fast vid vår grundidé och har en tydlig vision som inte flackar och byter riktning. Det finns en kontinuitet i det vi gör oavsett hur det blåser och har en bra mix av teknisk och kommersiell kompetens. Det tror jag är anledningar till att vi har lyckats bli Gasellföretag sju år i rad", fortsätter Henrik Thorvinger.

Telavox kommunikationstjänst Flow har allt ett företag behöver för att enkelt kommunicera med kunder och kollegor. Det är företagets telefoni, växel och chatt i en enkel app. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status