Danske Bank Sverige - Danske Bank stöttar kvinnliga entreprenörer

Danske Bank stöttar kvinnliga entreprenörer

Newsdesk 30/5 13:04

För första gången arrangeras Startup Weekend FemTech tillsammans med Danske Bank och SUP46. FemTech är ett event som är skapat av kvinnor för kvinnor. Syftet med eventet är att stödja och inspirera kvinnor att driva och utveckla sina affärsidéer.

- Det är fortfarande färre grundare av företag som är kvinnor. Det vill jag och Danske Bank ändra på. Med vår digitala kampanj #IamTheChange hoppas jag att vi kan få fler kvinnor att starta företag, för kvinnor behövs verkligen för Sveriges utveckling. En person som har skapat framgångsrika företag och som jag inspireras av är Anitha Schulman, säger Berit Behring vd på Danske Bank och fortsätter;

- Anitha Schulman är oerhört driven och det är roligt att hon vill vara med att lyfta FemTech. Hon är en förebild för många kvinnor och jag tror att hon kan få många personer att förverkliga sina affärsdrömmar avslutar Berit Behring.

Startup Weekend FemTech äger rum den 8-10 september och har totalt 60 platser. Biljetter säljs via Stockholm startup weekends webb och har redan väckt stort intresse. Eventet startar med utformning av affärsidéer, sedan delas deltagarna in i valda grupper som utvecklar affärsidéerna. Presentation av affärsidéerna sker på söndagen och vinnargruppen koras. Alla deltagare handleds av erfarna mentorer från olika aktörer däribland Danske Banks experter.

Se Anitha Schulmans film här!
Här kan du köpa biljetter till Startup Weekend FemTech


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Danske Bank

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status