Screen Interaction - Daresay ett av Sveriges snabbast växande företag

Daresay ett av Sveriges snabbast växande företag

Newsdesk 13/10 09:50

Digitalbyrån Daresay blev i dagarna utsett till gasellföretag av Dagens Industri, i tidningens årliga lista över de snabbast växande företagen i Sverige. Kriterierna för att få utmärkelsen är bland annat att man minst fördubblat sin omsättning de senaste åren och att den dessutom ökat under varje enskilt år.

En av framgångsfaktorerna är att Daresay har använt sin kundcentrerade metodik på den egna affären. Genom att lyssna in sina kunder har man breddat sitt erbjudande för att möta deras behov, berättar vd:n Pernilla Dahlman.

? Vi har genomgått en omvandling de senaste åren, i takt med att marknaden har vuxit och ändrat skepnad. Våra kompetenser inom kunddriven digital produktutveckling är mer eftertraktade än någonsin, men kunderna efterfrågar breddad kompetens. Vi har såklart lyssnat, tagit fasta på deras behov och försökt möta dem där de är. Resultatet är att vi nu kan ta ett ännu större ansvar för att vägleda våra kunder i hur de bör strukturera upp organisationen för att tänka och verka digitalt. Vi erbjuder oss att kliva in som en strategisk partner som bidrar med att skapa värde såväl kort- som långsiktigt.

Utöver det utökade erbjudandet så har Daresay även bytt namn från Screen Interaction. Det gamla namnet beskriver bara en begränsad del av företagets erbjudande, förklarar Pernilla Dahlman. Trots stora förändringar och investeringar har man ökat lönsamheten och fortsatt ta hem de stora branschpriserna, nu senast i en av världens största och mest prestigefyllda designtävlingar, 2017 års Red Dot Awards, i kategorin ?Appar och finans?, för arbetet med Länsförsäkringar.

Ett annat av kriterierna för gasellutmärkelsen är att tillväxten är hållbar. Nästa år fyller Daresay tio år och man har hela tiden vuxit organiskt, utan förvärv eller fusioner. Pernilla Dahlman är stolt över att företaget, som bildades mitt under finanskrisen 2008, har utvecklats av egen förmåga och inte tack vare externt kapital. Precis som det nya företagsnamnet antyder, är mod en viktig ingrediens i företagets vinnarrecept.

? Vi har alltid sett mod som en nyckel för innovation, vilket var anledningen till att vi nyligen tog fram Modighetsrapporten i samarbete med Novus. Resultatet visar tydligt att digitalisering kräver mod, men också att det verkligen lönar sig att skapa modiga arbetsplatser. Av de sjutton procent som svarade att de ännu inte har digitaliserat, angav nästan nio av tio beslutsfattare att de är övertygade om att det kommer vara avgörande för företagets framtid, berättar Pernilla Dahlman.

För mer information, kontakta:

Pernilla Dahlman, vd, pernilla.dahlman@daresay.co, 073 - 039 94 10

Malin Sundin, marknadskoordinator, malin.sundin@daresay.co, 076 - 239 10 76

För att ta del av Modighetsrapporten, klicka här.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status