Consid AB - De expanderar till 600 kvm på Stortorget

De expanderar till 600 kvm på Stortorget

Newsdesk 26/4 05:31

Konsultföretaget Consid, stationerade mitt på Stortorget i Malmö, har de senaste tre åren växt från sex anställda till dagens 38 och fördubblar nu lokalytan för tredje gången på tre år. Peter Elgåker, regionansvarig Consid Malmö, utlovar spännande mötesrum i de 600 kvadratmeterstora lokalerna och ser denna satsning som en chans att växa ytterligare ?målet är att under de närmsta två åren dubblera kontoret igen och skapa minst 35 nya arbetstillfällen?.

Konsultföretaget Consid växer i raketfart och expanderar nu sina lokaler på Stortorget 29B i Malmö. De har sedan våren 2014 växt från sex medarbetare till dagens 38, vilket gjorde att så fort företaget flyttade in i sina 280 kvadratmeter stora lokaler i fjol var de redan i full gång med att se sig om efter större lokaler. Nu står det klart att företaget utökar sitt kontor och totalrenoverar 600 kvadratmeter mitt på Stortorget. Detta betyder att Consid fördubblar sin lokalyta för tredje gången på tre år ? en häpnadsväckande historia som går i linje med företagets uppmärksammande av Dagens industri som en av de fåtal företag i Sverige som blivit utsedda till Gasellföretag för fem år i obruten följd.

? Det är en ära att ha fått vara med på Consids fantastiska resa i Malmö sedan vi slog upp portarna för drygt fem år sedan. Vi har gått från att vara ett helt okänt bolag till att vara en av de största spelarna i regionen med fokus på digital kommunikation. Men resan har bara börjat ? målet är att under de närmsta två åren dubblera kontoret igen och skapa minst 35 nya arbetstillfällen, säger Peter Elgåker, regionansvarig för Consid i Malmö.

Kontoret på Storgatan ska inredas av inredare och stylister för att skapa en unik och modern arbetsplats. Elgåker avslöjar nu även att kontoret kommer få en vinkällare och en och annan ytterligare överraskning.

- Ett kontor är inte bara ett kontor, det är en plats för så mycket mer. Vi vill med våra lokaler på Malmös centralaste torg skapa en plats öppen för studentkvällar, kundevent, träffar för vårt kvinnliga nätverk och möjligheter att hålla utbildningar både externt och internt. Vi märker hur vår kultur stärks när vi engagerar oss tillsammans kring de olika initiativ vi driver, det ska vi fortsätta med, säger Elgåker.

Företaget har sedan några år tillbaka drivit ett kvinnligt nätverk i Malmö, Q Rendezvous, för att locka fler kvinnor till branschen. Nästa träff hålls redan 27 april då de bjuder in 80 kvinnor till mingel och nätverkande med föredrag och paneldiskussion på kontoret. Konsultföretaget har även goda relationer med Malmös skolor där de erbjuder mentorskap och utbildning ? det senaste initiativet till listan är Platform Insights som de håller 18 maj för studenter.

- Vi växer och planerar att växa mycket mer, vi vill ta plats på ett positivt sätt och bidra till Malmös näringsliv med kompetens, utbildning och ett jämställt perspektiv, säger Elgåker.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status