Consid AB - De har tredubblat sin lokalyta och antalet anställda ? på två år

De har tredubblat sin lokalyta och antalet anställda ? på två år

Newsdesk 18/4 05:36

Konsultföretaget Consid stärker sin ställning på Östergötlands arbetsmarknad när de slår upp dörrarna till sitt totalrenoverade kontor mitt i industrilandskapet i centrala Norrköping. Företaget har de senaste två åren blivit utsedda till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, något som Henrik Boström, regionansvarig för Consid i Norrköping, menar är ett kvitto på företagets moderna kultur. ?Consid har bevisligen blivit en attraktiv arbetsgivare. Många söker sig till oss vilket resulterat i en tredubbling i både antal och lokalyta på två år?.

Det snabbväxande konsultföretaget Consid öppnade upp sin verksamhet i Östergötland 2014 genom förvärvet av HOW Solutions och har sedan dess vuxit från 25 till dagens 74 anställda, samtidigt som man positionerat sig som en attraktiv arbetsgivare på arbetsmarknaden. Företaget blev såväl 2015 som 2016 utsedda till ett av Sveriges 100 karriärföretag och har med sin positiva rekryteringstrend tvingats söka sig efter större lokaler.

? Consid har bevisligen blivit en attraktiv arbetsgivare. Många söker sig till oss vilket resulterat i en tredubbling i både antal och lokalyta på två år, säger Henrik Boström, regionansvarig Consid Norrköping.

Consid satt tidigare i Knäppingsborg, men har nu flyttat till 315 kvadratmeter stora lokaler på Västgötegatan 13C i industrilandskapet mitt i centrala Norrköping. Tanken är att kontoret ska vara en plats där medarbetarna känner sig hemma.

? Vi vill att medarbetarna på Consid ska känna ägarskap över sitt kontor och en vilja att ta med vänner och familj hit för att med stolthet kunna visa upp sin arbetsplats. De ska se det som mer än bara en vanlig arbetsplats. Det nya kontoret ska även ge utrymme till att bjuda in våra kunder i området till exempelvis frukostföredrag eller After Works, menar Boström.

Inredningen och kontorsmiljön går i linje med Consids resterade 12 kontor runtom i landet, något som Consids vd, Peter Hellgren, avslöjar är en medveten strategi från Consids håll:

? Att ha moderna kontor med centralt läge är en genomgående strategi för alla våra kontor runtom i landet. Vi anställer de allra vassaste och mest eftertraktade konsulterna, och om våra väl genomtänkta lägen och toppdesignade lokaler kan ge dem en bättre arbetsmiljö så ska de ha det. Att våra kontor ger en wow-känsla och drar till både en och två extra blickar skadar inte heller. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status