Consid AB - De ligger bakom Utrikespolitiska institutets nya sajt

De ligger bakom Utrikespolitiska institutets nya sajt

Newsdesk 21/6 05:38

Nyligen lanserades Utrikespolitiska institutets nya sajt, ui.se. Konsultbolaget Consid är ansvariga för det omfattande arbete som ligger bakom sajten. ?Vi är mycket glada för ett väldigt positivt samarbete?, säger Peter Bäckrud, ansvarig för Consid i Värnamo och Växjö.

Utrikespolitiska institutets (UI) nya webbplats ui.se, med landguiden.se och utrikesmagasinet.seunder samma tak, har nu lanserats. Sajterna bygger på webbpubliceringsverktyget Episerver samt system för hantering av medlemskap, utbildning och prenumerationer från PositionEtt.

? Vi har tillsammans med UI genomfört ett mycket omfattande projekt där deras befintliga system bytts ut och byggts om från grunden. Vi är mycket glada för ett väldigt positivt samarbete, säger Peter Bäckrud, ansvarig för Consid i Värnamo och Växjö.

Consid har utfört hela projektet, från förstudie till lansering.

? UI bevakar, analyserar och erbjuder information om världshändelser till skolor, medier, beslutsfattare och forskningsvärlden. Consid har hjälpt oss möta deras behov med en helt ny och mobilvänlig webbplats och med en klart förbättrad sökbarhet, säger Lena Arvidsson, administrativ chef vid UI.

? UI har på senare tid ökat sin kommunikation i allmänhet och digital kommunikation i synnerhet och därför var det ett naturlig steg att uppdatera webbplatserna, säger Andrea Liebman, press- och kommunikationsansvarig vid UI.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status