JLL AB - Det italienska varumärket Max&Co. expanderar i Norden och söker affärspartner

Det italienska varumärket Max&Co. expanderar i Norden och söker affärspartner

Newsdesk 13/1 05:00

Det senaste året har Sverige haft en kraftig tillströmning av internationella varumärken och nu ska det italienska varumärket Max&Co. ta steget in på marknaden. JLL Retail Tenant Representation agerar rådgivare i arbetet att finna en partner åt Max&Co. och deras framtida butiker i Sverige, Finland och Norge.

Max&Co. är ett internationellt ready-to-wear märke grundat i Italien. Varumärket har sitt ursprung i en lång tradition av design, textil och öga för detaljer. Max&Co.´s kollektioner är moderiktiga och vänder sig till den stilsäkra, ungdomliga kvinnan med ett intresse för mode och design.

Max&Co. är sedan tidigare etablerat över hela Europa, främst genom egna butiker men också i varuhus. Nu expanderar de även i norra Europa och med hjälp av JLL Retail Tenant Representation letar de både efter en affärspartner och butikslokaler i Norge, Finland samt Sverige.

-Jag är oerhört glad över möjligheten att få jobba med Max&Co. Deras medvetna design kommer passa den svenska konsumenten utmärkt. Det intresset som hittills har visats från fastighetsägare och detaljhandeln är ett bevis på att Max&Co. är efterlängtat i Sverige, säger Martin Lindgren från JLL.

Max&Co. är en del av Max Mara Fashion Group och finns representerad på fem kontinenter med över 400 butiker.

För ytterligare information, kontakta:
Martin Lindgren, chef för JLL Corporate Solutions
Telefon +46 (0) 722 39 23 94
E-post

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status