Devyser AB - Devyser utser Ernst Westman till ny styrelseordförande

Devyser utser Ernst Westman till ny styrelseordförande

Newsdesk 27/9 07:50

Med lång internationell erfarenhet av både diagnostik- och life scienceindustri är det en starkt meriterad industrialist som valts till ny styrelseordförande i Devyser Holding AB. Ernst Westman är civilingenjör i kemiteknik med specialisering inom medicinsk molekylärbiologi. Han grundade Boule Diagnostics 1994 och var VD och koncernchef till 31 mars 2017. Boule Diagnostics är idag världsledande inom decentraliserad blodcellräkning och bolagets aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

?Devyser är ett innovativt företag i en snabbt växande bransch av stor betydelse för utveckling av bättre medicinsk diagnostik, där det finns stora möjligheter för svensk ingenjörstradition och kvalitetstänkande. Jag ser verkligen fram emot att bidra till en fortsatt global expansion av Devyser, som redan framgångsrikt sålt sina produkter i mer än 50 länder.? säger Ernst Westman.

?För ett tillväxtbolag som Devyser är det en stor tillgång att ha en ordförande med lång, praktisk erfarenhet av att bygga framgångsrika företag. Ernst har dessutom gedigen branscherfarenhet och passar därmed perfekt för rollen. Han kommer in i en intensiv period där vi bland annat startat flera dotterbolag utomlands och intensifierat vårt engagemang på den kinesiska diagnostikmarknaden. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med Ernst och övriga styrelseledamöter för att ta Devyser till nästa nivå? säger Ulf Klangby, VD Devyser.


This news release was sent using Mynewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status