DIAKRIT - DIAKRIT värvar medgrundaren av Blocket Bostad för att driva bolagets fortsatta tillväxt

DIAKRIT värvar medgrundaren av Blocket Bostad för att driva bolagets fortsatta tillväxt

Newsdesk 25/4 09:42

DIAKRIT rekryterar Marcus Surtén som ny försäljningschef Sverige. Marcus har en gedigen erfarenhet från flera stora företag såsom Bonnier och Schibsted. DIAKRIT ser nu fram emot att se honom driva den snabba tillväxt som bolaget för närvarande upplever och har planerat för de kommande åren.

- Marcus omfattande erfarenhet som framgångsrik försäljningschef och branschkollega tillsammans med sitt gedigna rykte, gör honom till ett självklart val samt ett kraftfullt bidrag till vår fortsatta tillväxt i Sverige. Vi är verkligen nöjda över att han har anslutit sig till oss, säger Pontus Lindholm, Vice President & Head of Nordic Sales på DIAKRIT.

Marcus senaste position var som Affärsområdeschef på Blocket där han varit med och startat och framgångsrikt drivit Bostadsvertikalen sedan 2011. I linje med DIAKRITs mission berättar Marcus att hans personliga ambition har alltid varit att omvandla fastighetsbranschen från ?offline? till ?online?.

- Jag tror verkligen på den digitala förändring som ny teknologi medför och som ständigt skapar nya affärsmöjligheter i flera olika industrier idag. Därför ser jag väldigt mycket fram emot att bli en del av teamet som ända sedan 2001 har legat i framkant när det kommer till just detta,? säger han.

Marcus är en expert inom svensk media och marknadsplats med över 11 års erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling.

- Fastighetsbranschen har intresserat mig ända sedan jag började jobba i den. Jag blev verkligen inspirerad av drivkraften och entreprenörskapet som genomsyrar branschen.

Under de senaste åren har Marcus vid olika sammanhang stött på DIAKRIT och är imponerad av den expansion bolaget lyckats med under kort tid.

- Efter att ha följ en rad nya spännande produktlanseringar och att ha sett att det blev officiellt att DIAKRIT blev en del av News Corp, känner jag att detta är en resa jag varken kan eller vill tacka nej till. Jag ser verkligen fram emot att hjälpa DIAKRIT nå nya höjder, säger Marcus.Pontus Lindholm
Vice President & Head of Nordic Sales
M +46 (0)708 198 948
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status