Cool Company Skandinavien AB - Digitala TV4-talanger fakturerar utan företag genom Cool Company

Digitala TV4-talanger fakturerar utan företag genom Cool Company

Newsdesk 8/3 10:00

ENT Networks är TV4-gruppens kreativa nätverk för talanger på digitala plattformar. I samarbete med Cool Company ger nu ENT Networks alla talanger i nätverket möjligheten att fakturera utan att ha eget företag och plocka ut lön enkelt och säkert som egenanställda.

Cool Company tar arbetsgivaransvaret för talangerna, sköter deras administration, betalar skatter och sociala avgifter åt dem. Talangerna kan koncentrera sig på att utveckla sina digitala kanaler utan att bekymra sig om tidskrävande pappersarbete och inbetalningar till myndigheterna.

?Vi är väldigt glada och stolta över samarbetet med ENT Networks. Vi på Cool Company brinner för att ge så många som möjligt förutsättningarna att driva verksamhet så enkelt och riskfritt som möjligt?, säger Jan Bergstrand, grundare och VD för Cool Company Skandinavien AB.

Den kontrakterade ENT-talangen som väljer att bli egenanställd skapar enkelt ett kostnadsfritt konto på coolcompany.com. Därefter ser ENT och Cool Company till att talangens upparbetade intäkter sammanställs och redovisas varje månad. Talangen tar ut lön som egenanställd och kan tryggt förlita sig på att Cool Company löser administrationen och ser till att skatter och avgifter betalas in.

Talangerna som är egenanställda genom Cool Company, är även försäkrade och trygga under tiden de ingår i ENT-nätverket. Cool Company har tagit fram en utökad försäkring som även omfattar talanger som är minderåriga.

?Vi ser det som en stor fördel att vi kan erbjuda talangerna säkerheten som en bra försäkring innebär. Tillsammans med Cool Company har vi hittat en lösning som omfattar alla, även dem som är under 18 år?, säger Edward Dahlbäck Rörström, Head of A&R på ENT Networks.


Om Cool Company Skandinavien AB

Cool Company Skandinavien AB är ett egenanställningsföretag som förenklar administrationen för konsulter och frilansare att fakturera utan eget företag. För uppdragsgivare erbjuder de möjligheten att anlita extern kompetens genom att Cool Company löser administration och arbetsgivaransvar.

Mer information, kontakta: Jan Bergstrand,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status