Dina Försäkringar ab - Dina Försäkringar visar att alla svenskar är lika olika i filmen För 10 miljoner

Dina Försäkringar visar att alla svenskar är lika olika i filmen För 10 miljoner

Newsdesk 28/6 06:31

Jag är den som är född i Queens. Jag är den som hittade ett nytt hem. Jag är den som öppnar min dörr för dig. Jag är den som vill bli lämnad i fred, säger Ison Glasgow i filmen.

  • ?Försäkringsbranschen har generellt varit väldigt traditionell och vi på Dina Försäkringar vill visa att vi ser alla människor och deras olikheter. Vi kommer snart att bli 10 miljoner människor och behoven förändras. Vi måste förstå allas små olikheter, orosmoln och behov. Vi finns till för alla människor ute i landet oavsett vem man än är och var man kommer ifrån och det vill vi visa med filmen. Vi gör helt enkelt försäkringar för 10 miljoner helt olika människor, säger Paula Fagerlund, Kommunikations- och webbchef på Dina Försäkringar.

Filmen För 10 miljoner har tagits fram av Dina Försäkringar för att uppmärksamma den nya befolkningssiffran och hylla alla människors olikheter ? ett Sverige där alla är lika olika. Med filmen vill Dina Försäkringar uppmuntra flera att våga vara sig själva, utan att styras av de normer och homogena strukturer som vi ofta genomsyras av.

Dina Försäkringar har funnits i Sverige sedan 1768 och genom små lokala bolag ute i kommuner, byar och socknar har man kunnat ge personligt bemötande runtom i landet ? vem man än är och var man än kommer ifrån.

Se filmen med Ison Glasgow och visa att du också är #10miljoner:https://www.dina.se/om-oss/10-miljoner.html

För mer information kontakta:
Paula Fagerlund, Kommunikations- och webbchef, Dina Försäkringar.
Telefon: 08 51 80 39 93. E-post:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status