Yepstr AB - Diplomaten Diana Janse ger Yepstrs unga karriärtips

Diplomaten Diana Janse ger Yepstrs unga karriärtips

Newsdesk 7/3 07:10

Varje uppdrag som ungdomar utför genom Yepstr ger poäng och på högre poängnivåer öppnas fördelar som allt från högre timarvode till studiebesök eller möten med spännande personer. I kväll får de som har nått nivå 4 träffa diplomaten och författaren Diana Janse, som ger tips och råd inför karriären. 

Diana Janse är född 1970. Under sin karriär har hon både suttit i kassan på ICA och tjänst-gjort för UD i städer som Kabul, Moskva och New York. I dag arbetar hon som utrikespolitisk rådgivare.

Diana Janse minns själv hur möjligheten att som ung få tjäna egna pengar gav en känsla av frihet, även om inte alla jobb var så roliga i stunden. Den erfarenheten delar hon med många av de unga som kommer till kvällens föreläsning på SUP46 i Stockholm. Där kommer hon att bjuda på konkreta tips på hur man lyckas i arbetslivet.

? Det handlar om saker som inte kräver någon som helst talang men som uppskattas av alla arbetsgivare: punktlighet, feedback, pålitlighet, initiativförmåga samt att vara konstruktiv och trevlig på sin arbetsplats. Jag kommer också att tala om hur man kan ? och bör ? ta ansvar för sin egen karriärplanering, säger hon.

Genom Yepstr kan 15-21-åringar tryggt och säkert tjäna extrapengar genom att utföra enklare uppdrag för hushåll i närområdet. Medan de jobbar samlar de poäng och ju fler poäng, desto högre level, där de som är ambitiösa belönas med många fördelar.

? Precis som i arbetslivet i övrigt lönar det sig att göra bra ifrån sig, men inget kommer gratis. Det är lika bra att lära sig det redan som tonåring, säger Jacob Rudbäck, vd och grundare av Yepstr, och Diana Janse tillägger:

? Det är viktigt att fostra en kultur av att arbeta, ta ansvar och bidra till något större. Jag tror att vi alla kan göra världen till en bättre plats, och det gör livet så oändligt mycket mer tillfredsställande, säger hon.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Meda

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status