Ensto - Ditt kontor i ett smart ljus!

Ditt kontor i ett smart ljus!

Newsdesk 18/10 12:00

Ensto presenterar en ny modulär DPML-armatur och en Alpo LED-lösning med en ny, smart självlärande funktion. ActiveAhead 1.0 by Helvar kan integreras i nya Ensto-armaturer redan idag. Ensto är den första armaturtillverkare som inför ActiveAhead som en del av sin portfölj med ett brett utbud av belysningslösningar. Vi är stolta över det förtroendefulla samarbetet mellan våra två företag, som har ett gemensamt mål: att uppnå den bästa belysningsupplevelsen med trådlös uppkoppling utan att kompromissa med ljuskvaliteten.

Ensto DPML och Alpo LED är de första produktfamiljerna som kan utrustas med ActiveAhead 1.0. Armaturerna ansluts trådlöst till varandra och ger information om rörelser i lokalerna. Så snart armaturerna slås på börjar deras inlärningsprocess. Efter några dagar kan de förutsäga rörelserna i lokalen och öka eller minska ljusstyrkan efter behov. Inlärningen pågår under armaturens hela livstid och begränsas inte av förändringar i öppna utrymmen eller kontor. Som resultat får du verkliga energibesparingar på en helt ny nivå, och du behöver aldrig mer gå in i ett mörkt utrymme.

Alla Enstos armaturer är bra redan i standardversion, men du kommer att bli förvånad över vad du kan göra med integrerade lösningar som ActiveAhead!

Mera information:
Anders Mälström, Sales Director Sweden, Ensto Lighting, tel. +46 70 5903 686,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status