PPS Foods AB - Domino's Pizza söker 100 att anställa i Malmö

Domino's Pizza söker 100 att anställa i Malmö

Newsdesk 16/11 08:37

Världens största pizzakedja, amerikanska Domino?s Pizza, etablerar sig nu i Sverige. Och det är Malmö som är först på kartan. Snart kommer den allra första svenska restaurangen att slå upp sina portar på Mobilia, Per Albin Hanssons väg. Och fler Domino?s Pizza kommer att öppnas i Malmö inom kort. Därför söker man nu 100 personer, som vill jobba i de nya restaurangerna.

Domino´s Pizza har över 12 000 restauranger i mer än 80 länder. Nu har det blivit dags för Domino's att komma till Sverige. Den allra första restaurangen ligger på Mobilia, och fler öppningar kommer att ske under 2017.

Nu söker pizzakedjan personal.

? Vi erbjuder 100 Malmöbor ett av världens roligaste jobb, säger Birgir Bieltvedt, Nordenchef på Domino's Pizza. Det här är en fantastisk möjlighet för den som är service-minded, positiv och inte är rädd för att kavla upp ärmarna.

? Domino's är lite som ?the American Dream?. Vi har flera exempel på anställda runt om i världen som efter några år bestämmer sig för för att våga satsa och driva sin egen Domino´s restaurang med vår hjälp. Det tycker vi är fantastiskt. Därför söker vi aktivt efter människor som har driv och som vill arbeta för att lyckas.

?Jobbansökan görs på Dominos.se/job

För mer information, kontakta gärna Birgir Bieltvedt, Nordenchef Domino's Pizza Sverige

Tel +45 20 29 17 27, epost

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status