Pär & Lisa Förlag - doTERRA Sverige - ClaryCalm® - Women Monthly Blend som stöd under menscykeln!

doTERRA Sverige - ClaryCalm® - Women Monthly Blend som stöd under menscykeln!

Newsdesk 1/11 12:03

Lugnande dofter mot stress och spänningar 

Stress och spänningar ger stora problem i dagens samhälle och att lindra symtomen med hjälp av lugnande eteriska oljor är en av dess främsta funktioner. Och det är lätt att bära med sig dessa lugnande stämningsdofter i väskan eller fickan och använda dem vid behov.

Tar man inte itu med stress och spänning så snart de uppstår leder de lätt vidare till frustration och ilska. Alla negativa känslor är osunda och bör dämpas så fort som möjligt.

Om man är snabb och applicerar en lugnande stämningsdoft och sedan kommer ihåg att "sniffa" ofta på den under de närmaste minuterna, kan den upplösa irritationen innan den hinner förvärras.

d?TERRA ClaryCalm® är en patentskyddad blandning av CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® eteriska oljor som ger en lugnande effekt under kvinnans menstruationscykel.

En topisk blandning av Clary Sage, Lavender, Bergamot, Roman Chamomile, Cedarwood, Yland Ylang, Geranium, Fennel, Carrot Seed, Palmarosa och Vitex som ger ClaryCalm® en kylande och lugnande effekt på huden och hjälper till att balansera känslor. Har en lugnande doft som hjälper till att balansera humöret under menscykeln.

Flaska 10 ml roll-on

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade 

d?TERRA sortimentet av eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.

Välkommen att läsa mer på vår hemsida http://resonans.org eller vår externa webshop http://doterrasweden.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status