Pär & Lisa Förlag - doTERRA Sverige / Sweden: AromaTouch® Blend vid massage för avslappning och för att lösa upp spänningar!

doTERRA Sverige / Sweden: AromaTouch® Blend vid massage för avslappning och för att lösa upp spänningar!

Newsdesk 3/7 20:37

AromaTouch® kombinerar fördelarna med oljor som är kända för att främja känslor av avslappning och hjälpa till med att släppa på spänningar.

AromaTouch® innehåller CPTG kvalitets säkrade eteriska oljor av Basil, Grapefruit, Marjoram, Peppermint och Lavender i en perfekt blandning som ger stöd för djup avkoppling och många andra fördelar när den används i olika massage tekniker.

ANVÄNDNING

Applicera på nacke och axlar för att främja känslor av avkoppling och minska på spänningar. Eller använd tillsammans med en ekologisk basolja vid massage.

SÅ HÄR GÖR DU

Applicera 1-2 droppar till önskat område, men späd med en basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik direkt solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering. Endast för utvärtes bruk!

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

Välkommen att läsa mer på vår webshop NATURLIGT genom att KLICKA HÄR!


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status