Pär & Lisa Förlag - doTERRA Sverige / Sweden: Immortelle Anti-Aging Blend minskar utseendet på fina linjer, rynkor och åldrande hud!

doTERRA Sverige / Sweden: Immortelle Anti-Aging Blend minskar utseendet på fina linjer, rynkor och åldrande hud!

Newsdesk 19/6 07:16

Immortelle Anti-Aging Blend minskar utseendet på fina linjer, rynkor och åldrande hud!

Immortelle Anti-Aging Blend är en populär blandning av kraftfullt förnyande, sällsynta eteriska oljor som använts i historien för sina "förtrollande" fördelar. Den är utformad för att skydda och nära huden samtidigt som den bidrar till att minska på de bidragande faktorerna som ger huden ett åldrande utseende. Dessa kraftfulla eteriska oljor hjälper till att upprätthålla en mjukare, strålande och ungdomlig hud. Immortelle absorberas lätt i huden och kan användas på ansikte, nacke och andra utsatta områden på kroppen, för att minska på utseendet på fina linjer, rynkor och åldrande hud.

ANVÄNDNING

Applicera topiskt ett tunt lager av Immortelle på behövligt område och följ upp med någon fuktgivande lotion. Kan även appliceras lokalt på enstaka fläckar genom lätthanterlig flaska med roll-on funktion. Använd som en del av din morgon- och kvällsrutin och då särskilt till ditt ansikte.

GÖR SÅ HÄR

Applicera 1-2 droppar till önskat område. Späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 10 ml roll-on

Välkommen att läsa mer på vår webshop NATURLIGT.Org


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status