Pär & Lisa Förlag - doTERRA Sweden: Breathe Products - att andas lätt och djupt är frigörande för kropp och själ!

doTERRA Sweden: Breathe Products - att andas lätt och djupt är frigörande för kropp och själ!

Newsdesk 18/7 10:11

Att kunna andas djupt känns renande, frigörande och uppfriskande. Det höjer medvetenheten i våra sinnen och ger vitalitet och energi till våra kroppar, vilket är viktigt i livet för att förse oss med välmående och livslust.

Den fantastiska blandningen av de eteriska oljor som finns i doTERRAS´s Breathe Products skapar en känsla av fria luftvägar och gör det lättare att andas, särskilt viktigt vid säsongs bundna allergener i luften. Nu med en enkel och lätt inandning via Breathe Vapor Stick var du än befinner dig!

Välkommen att läsa mer och göra din beställning hos vår externa webbshop doTERRA Sweden

doTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.

Besök gärna vår webbsida http://resonans.org  Vi söker återförsäljare / konsulenter som brinner för att hjälpa andra människor till en bättre hälsa och samtidigt vill skapa goda inkomster till sig själv. Låter det intressant för dig? Välkommen att maila några rader om dig själv till vår epost Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status